Tyrion83 Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Opublikowano 26 Lipca (edytowane) w podpisie masz 5070 ? to karta z 12GB. 29 minutes ago, Raptor said: Edytowane 26 Lipca przez Tyrion83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Opublikowano 26 Lipca (edytowane) w podpisie mam 5 kompów - serwer i 4 inne :) chyba że coś się niepoprawnie wyświetla Edytowane 26 Lipca przez Raptor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion83 Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 7 minutes ago, Raptor said: w podpisie mam 5 kompów - serwer i 4 inne 🙂 chyba że coś się niepoprawnie wyświetla aha ok widze, no do 8k rtx 5090 to akurat 🙂 btw. teraz wymusilem w halo w nvidia app override na fg on, ale nie da sie wybrac x2 wiec dalem 3x i jest 200+ fps w 4k balanced ROTFL ;d od razu lepiej myszka chodzi niz przy 80-100 fps 🙂 tyle, ze wystarczyloby x2, ale niech bedzie i x3 ;d trzeba bylo recznie halo dodac,bo nvidia app nie wykrywa, ale pozwala robic override jak sie doda recznie, pewnie w inspectorze moznaby wymusic tryb x2, ale nie chce mi sie bawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Opublikowano 26 Lipca tutaj nie ma 2x: 2x jest jak dasz smoothmotion/płynny ruch i wyłączysz override, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion83 Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2 minutes ago, Raptor said: tutaj nie ma 2x: 2x jest jak dasz smoothmotion/płynny ruch i wyłączysz override, tez wlasnie nie mam w halo opcji 2x z jakiegos powodu, w nvidia inspect moze bedzie? w innych grach mialem opcje 2x wiec moze jakis bug nvidia app obecnie? ;d teraz im te stery i apke vibe coduja agenci AI od jakiegos czasu ;d 7 minutes ago, Raptor said: tutaj nie ma 2x: 2x jest jak dasz smoothmotion/płynny ruch i wyłączysz override, jednak dziala 2x, dalem dynamic do x3 i mi automatycznie przelacza na 2x jak jest wtedy ponad 165 fps z 2x, a jak nie ma to daje 3x wiec zawsze jest idealnie wymaksowane 4k165Hz, chwile tak pogralem, duzo lepiej niz te 80-100 co bylo wczesnnniej bez FG 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion83 Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca Pobawilem sie troche wiecej, tu jest metoda na wylaczenie abberacji, blura, film grain i wygladzania myszki https://www.reddit.com/r/halo/comments/1v52wi6/how_to_remove_chromatic_aberration_on_halo/ dodatkowo jak sie da override modelu na model M to mam wrazenie, ze dzieki temu oraz tym tweakom gra jest bardzo ostra i szczegolowa, implementacja dlss tez bardzo solidna, praktycznie gra nie traci detali tekstur przy nawet 4k dlss 4.5 perf. Na wymuszonym modelu M zaczelo FG x2 bezposrednio z menu gry dzialac, w grze sie sprawdza bardzo dobrze, na filmiki trzeba wylaczac, bo jakos dziwnie je rozmazuje. Juz skonczylem te bonusowe misje i zaczalem glowna kampanie, faktycznie jak sie wyladuje na tej ringu planetarnym to gra jest bardziej wymagajaca, ale nic strasznego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaster027 Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca Komputer wielkosci PS5. W pelni wydajny PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 29 Lipca Zgłoś Opublikowano 29 Lipca W dniu 27.07.2026 o 15:43, maxmaster027 napisał(a): Komputer wielkosci PS5. W pelni wydajny PC Ale się będzie pięknie kurzyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaster027 Opublikowano 29 Lipca Zgłoś Opublikowano 29 Lipca @vlad_8011 Przecież mozna stworzyc lub kupic siateczke filtr na magens na przod. I bedzie wtedy ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...