PiPoLiNiO Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Szkoda, że takich przyrostów %%% w grach to niestety nie będzie 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @Caleb Coś konkretniej? W Speedway jest ponad 50% lepiej niz 4090. To w grach nie będzie 30-40%? Testy robisz na 9800X3D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Tak, mam Ryzen 7 9800X3D 5400 MHz + 48 GB 6400 CL30-38-38-38 i dalsze optymalizacje. Trochę jestem zdziwiony, bo w kilku grach na kalibrowanym Core i9-14900K jak w sygnaturze miałem lepszy 1% Low, i to w miejscach GPU, ale to sporadyczne przypadki. Powiem tak, benchmarki są bardziej łaskawe, ja natomiast obstawiam średnio 30% wzrostu w 4K raster / RT / PT 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu 3 minuty temu, Caleb napisał(a): natomiast obstawiam średnio 30% wzrostu w 4K raster / RT / PT 😉 Dzięki za info 🙂 Nie wiem czy embargo to obejmuje, ale zapytam bo może też sprawdzałeś. Czy FG x1 dalej robi w takim np Wukong artefakty na UI? Jak naciskasz prawy trigger bodaj to jest takie duże ui kilku ikon z wyborem "mocy", wtedy przy obrocie kamerą jest po prostu dramat z generatorem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dzięki za info 🙂 Nie wiem czy embargo to obejmuje, ale zapytam bo może też sprawdzałeś. Czy FG x1 dalej robi w takim np Wukong artefakty na UI? Jak naciskasz prawy trigger bodaj to jest takie duże ui kilku ikon z wyborem "mocy", wtedy przy obrocie kamerą jest po prostu dramat z generatorem... Właśnie to sprawdziłem, 1920x1080 Raster DLSS OFF FG ON, ale nie mogę wywołać żadnego menu, może to zbyt wczesny etap rozgrywki bo testuję w lasach w 1 rozdziale. Artefaktów na UI jednak nie widzę, podczas machania kosturem też wygląda czysto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @Caleb Takie coś, tylko na screen ciężko złapać. Na żywo jest tego pełno 6 minut temu, Caleb napisał(a): Artefaktów na UI jednak nie widzę, podczas machania kosturem też wygląda czysto. Tak, w samej grze nie widać nic. Ale po naciśnieciu prawego triggera i przy tym menu, jest makabra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu To niestety tego menu nie mogę wywołać, gram jeszcze leszczem i najwidoczniej jest niedostępne. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...