karro Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, pitol321 napisał(a): Dowodzić nie muszę niczego, po prostu opisuję czego doświadczyłem sam i inni. ale ze co ,nie mogą tak robić? Edytowane 20 godzin temu przez karro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu A czy ja gdziekolwiek napisałem, że owocowy sklep czegokolwiek nie może robić? Ja po prostu odpowiadałem na post i pytanie o dowody moich słów. A to czy, zezwalanie na zakup, przed premierą jest ok, niech każdy sam sobie odpowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu Jeśli to zreaizuja to niewidze problemu Czasy plandemii raczej sie nie powtórzą przez dekade.Tym bardziej teraz jak Trump ma nalane na WHO chyba ze dostanie pstryczka w nosek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...