axsin302 Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu 15:00 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 19 godzin temu, karro napisał(a): Masz Crysis ,nie remastered ? Niestety nie. Edyta: Prawie godzina i nie udało mi się kupić haha można się było tego spodziewać strony działały jakby były pod atakiem ddos... Edytowane 20 minut temu przez bamboocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 17 minut temu Zgłoś Opublikowano 17 minut temu (edytowane) Kupiłem wersję Hellhound 9070 xt opłaciłem mam nadzieję że nie pójdzie anulowanie Update: Zmienili na "w trakcie realizacji" dostawa na jutro, czyli raczej poszło Sklep X Edytowane 7 minut temu przez axsin302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...