axsin302 Opublikowano wczoraj o 19:01 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 19:01 15:00 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) 19 godzin temu, karro napisał(a): Masz Crysis ,nie remastered ? Niestety nie. Edyta: Prawie godzina i nie udało mi się kupić haha można się było tego spodziewać strony działały jakby były pod atakiem ddos... Edytowane 6 godzin temu przez bamboocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Kupiłem wersję Hellhound 9070 xt opłaciłem mam nadzieję że nie pójdzie anulowanie Update: Zmienili na "w trakcie realizacji" dostawa na jutro, czyli raczej poszło Sklep X 18:30 wysłali Edytowane 3 godziny temu przez axsin302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Są już jacyś na YouTube 9070xt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...