Krzysiak_PL_GDA Opublikowano 10 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2025 No i stałem się posiadaczem XFX Mercury Radeon RX 9070 XT OC Gaming RGB 16GB GDDR6 Bardzo fajna karta jak się poprawi krzywą wentylatora 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 10 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2025 Godzinę temu, Krzysiak_PL_GDA napisał(a): No i stałem się posiadaczem XFX Mercury Radeon RX 9070 XT OC Gaming RGB 16GB GDDR6 Bardzo fajna karta jak się poprawi krzywą wentylatora 🙂 A jakież to pamięci ustrzeliłeś w tej loterii? Samsung czy Hynix? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak_PL_GDA Opublikowano 10 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2025 Samsunga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tares Opublikowano 23 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2025 Cześć, Kolega wygrał Sapphire Pulse 9070XT w World of Tanks (lol) i tak się zastanawiam, jak wygląda gwarancja takiego sprzętu? Jak kupisz w sklepie to masz paragon i jak coś się dzieję, to przez 3 lata uderzasz do sklepu i tyle. A co w takim wypadku? Paragonu/faktury nie ma. Na stronie sapphire jest można zarejestrować sprzęt, ale trzeba mieć dowód zakupu. Miał ktoś doświadczenie z takim czymś? Niekoniecznie karta graficzna, ale jakikolwiek tego typu sprzęt bez paragonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCmaster Opublikowano 23 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2025 5 godzin temu, Tares napisał(a): Jak kupisz w sklepie to masz paragon i jak coś się dzieję, to przez 3 lata uderzasz do sklepu i tyle. No właśnie możesz uderzać do sklepu albo do producenta, przy czym nasze prawo jest skonstruowane tak, że sprzedawca załatwia sprawę szybciej, więc dlatego lepiej składać reklamację w sklepie. W przypadku nagrody pozostaje ci wyłącznie gwarancja rozpatrywana bezpośrednio przez producenta, ale musisz mieć dokument potwierdzający kiedy wszedłeś w posiadanie ich produktu np. protokół przekazania nagrody. Z gwarancjami producentów jest tak, że nawet jeśli ci ją przyjmą, to wyślą produkt na drugi koniec świata, a po dwóch miesiącach oddadzą i powiedzą: "U nas działa". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tares Opublikowano 23 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2025 Ok, dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2025 Cześć, czy jest sens wchodzić w radka 9070 XT, gdy siedzę na R5 5600? Miałem się przesiadać na AM5, ale chwilowo wstrzymuję temat, zastanawiam się, czy mój obecny procek będzie dużym bottleneckiem dla 9070 XT? Obecnie mam 6700XT Hellhounda. Będę wdzięczny za opinie. A może ktoś z Was posiada taki setup? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 17 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2025 Witam jak zjedziesz na dół strony to możesz z listy wybrać grę i rozdzielczość itd. https://pc-builds.com/fps-calculator/result/1fB1y40mI/ryzen-5-5600/radeon-rx-9070-xt/horizon-forbidden-west/1920x1080/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2025 Coś jest nie tak z tym kalkulatorem, jak zmieniam procka na 5700x3D to bottleneck w FHD wzrasta z 34% (przy moim 5600) do 39% (przy 5700x3D). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 17 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2025 Bo raczej nikt nie parował by 1000 różnych konfiguracji z 200 tytułami bo 10 lat mogło by nie wystarczyć , tylko opiera sie na algorytmie , twój CPU ma zegar bazowy 3500MHz , Ryzen 7 5700X3D zegar bazowy 3000MHz i dlatego taki dziwny odczyt , fakt trochę to dziwne że ten kalkulator nie uwzględnia domyślnego zegara trybu Turbo oraz jak widać dodatkowej pamięci X3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość etranger Opublikowano 24 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2025 W ramach dziwnych eksperymentów, zamieniłem miejscami GPU z karta sieciowa, niestety moja płyta nie wspiera bifurkacji linii pci express wiec żeby sprawdzić kartę sieciowa 8Gb taka operacja była niezbędna. XFX zajmuje przeszło trzy sloty i zasłania pci express 4x4. Wiec 9070 XT OC chodzi teraz na Pci express 4.0 x4 i szczerze mówiąc to tylko benchmark RDR2 gdzie absolutnie wszystko dałem na max ma duze spadki i wydaje mi się ze niektóre tytuły potrzebują trochę więcej czasu żeby się załadować ale to tylko subiektywne wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4zen Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego W dniu 24.12.2025 o 09:12, etranger napisał(a): W ramach dziwnych eksperymentów, zamieniłem miejscami GPU z karta sieciowa, niestety moja płyta nie wspiera bifurkacji linii pci express wiec żeby sprawdzić kartę sieciowa 8Gb taka operacja była niezbędna. XFX zajmuje przeszło trzy sloty i zasłania pci express 4x4. Wiec 9070 XT OC chodzi teraz na Pci express 4.0 x4 i szczerze mówiąc to tylko benchmark RDR2 gdzie absolutnie wszystko dałem na max ma duze spadki i wydaje mi się ze niektóre tytuły potrzebują trochę więcej czasu żeby się załadować ale to tylko subiektywne wrażenie. Kazda gra, która wykorzystuje wiecej niż VRAM ma GPU będzie działać tragicznie przy takiej przepustowość PCI-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananas85 Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego Witam co myślicie o tej karcie graficznej za niecałe 1800zł jest to możliwe. https://pl.aliexpress.com/item/1005010137974617.html 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca W dniu 23.02.2026 o 19:04, Ananas85 napisał(a): Witam co myślicie o tej karcie graficznej za niecałe 1800zł jest to możliwe. https://pl.aliexpress.com/item/1005010137974617.html Raczej fejk/scam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gurney Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca On 2/23/2026 at 7:04 PM, Ananas85 said: Witam co myślicie o tej karcie graficznej za niecałe 1800zł jest to możliwe. https://pl.aliexpress.com/item/1005010137974617.html Kup i zdaj relację! Niezły Ananas z Ciebie, taki stary 85 r. a ciągle jaki naiwny.... ojojoj.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca Scam raczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian03 Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca Może się np. okazać, że rzeczywiście przyjdzie jakaś karta (ale też może przyjść zupełnie co innego więc trzeba uważać), ale np. pokoparkowa lub przerobiona np. wgranie customowego BIOSu ze słabszej karty jako lepsza + zmiana oznaczeń itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu747 Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia Witam! Zacznę od dygresji. Otóż człowiek nie uczy się na błędach i lubi co jakiś czas brnąć w to samo szambo. Tym szambem są oczywiście karty AMD, gdzie niemal ze wszystkimi posiadanymi przez siebie miałem jakieś problemy. Nie inaczej jest w przypadku świeżo nabytego RX 9070 XT. Otóż dzieje się rzecz taka, że dźwięk przy transmisji przez HDMI się zacina. Przy podłączeniu głośników bezpośrednio do karty dźwiękowej problemu nie ma. Szukałem w Internetach, ale tematy mają już po kilka miesięcy i tam ludzie pisali, że dzieje się to tylko w czasie, gdy karta jest w spoczynku. U mnie problem występuje również w grach. Rozwiązaniem jest, na przykład, zostawienie włączonej przeglądarki z zapauzowanym wideo na YT, bo wtedy VRAM ma podniesione zegary i karta, najpewniej, nie przechodzi w niskie stany energetyczne. Pomaga również zainstalowanie gołego sterownika, bez aplikacji Adrenalin, ale tylko połowicznie. W grach zdaje się być okej, ale podczas słuchania muzyki objawy można wywołać włączając programy typu GPU-Z czy Ryzen Master. Przy włączonym Ryzen Master zacięcia występują niemal cały czas, chyba, że w tle uruchomi się wideo na YT. Zastanawia mnie, czy to problem ze sterownikiem, którego do tej pory nie naprawili (to w końcu AMD), czy jednak z wadliwą kartą, chociaż musiałoby takich być więcej. Może ktoś z Forumowiczów miał podobne problemy z RX 9070 XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Lata mijają i AMD dalej ma problem z systemami oszczędzania energii. Nie wiem przepisz bios , zmień stery na starsze ,młodsze albo polataj na innych odświeżaniach matrycy,wyłącz/ włącz amdowy sync etc etc Edytowane 1 Kwietnia przez karro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia Tutaj przykład głupiejacegi vrama na RX 5700 z konkretną matryca tj 60 lub 75 Hz lub odwrotnie Strona 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion83 Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 9 hours ago, Krisu747 said: Witam! Zacznę od dygresji. Otóż człowiek nie uczy się na błędach i lubi co jakiś czas brnąć w to samo szambo. Tym szambem są oczywiście karty AMD, gdzie niemal ze wszystkimi posiadanymi przez siebie miałem jakieś problemy. Nie inaczej jest w przypadku świeżo nabytego RX 9070 XT. Otóż dzieje się rzecz taka, że dźwięk przy transmisji przez HDMI się zacina. Przy podłączeniu głośników bezpośrednio do karty dźwiękowej problemu nie ma. Szukałem w Internetach, ale tematy mają już po kilka miesięcy i tam ludzie pisali, że dzieje się to tylko w czasie, gdy karta jest w spoczynku. U mnie problem występuje również w grach. Rozwiązaniem jest, na przykład, zostawienie włączonej przeglądarki z zapauzowanym wideo na YT, bo wtedy VRAM ma podniesione zegary i karta, najpewniej, nie przechodzi w niskie stany energetyczne. Pomaga również zainstalowanie gołego sterownika, bez aplikacji Adrenalin, ale tylko połowicznie. W grach zdaje się być okej, ale podczas słuchania muzyki objawy można wywołać włączając programy typu GPU-Z czy Ryzen Master. Przy włączonym Ryzen Master zacięcia występują niemal cały czas, chyba, że w tle uruchomi się wideo na YT. Zastanawia mnie, czy to problem ze sterownikiem, którego do tej pory nie naprawili (to w końcu AMD), czy jednak z wadliwą kartą, chociaż musiałoby takich być więcej. Może ktoś z Forumowiczów miał podobne problemy z RX 9070 XT. Jak szanujesz swoj czas to zwrot i kup produkt renomowanej firmy, ktora nie bez powodu obecnie kontroluje 94% rynku GPU 😉 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) A nie możesz podpiąć głośników normalnie do płyty? Napisz jaki masz monitor, jaki kabel, możesz spróbować zejść z odświeżaniem - jak to pomoże, to możesz załatwić lepszy kabel. Jedyne co przychodzi mi do głowy to "enableulps" w rejestrze, żeby to wyłączyć. Jest to ustawienie odpowiedzialne za oszczędzanie energii. Godzinę temu, Tyrion83 napisał(a): Jak szanujesz swoj czas to zwrot i kup produkt renomowanej firmy, ktora nie bez powodu obecnie kontroluje 94% rynku GPU 😉 I dołóż 1000zlotych bez gwarancji że tego też nie będzie https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/geforce-graphics-cards/5/582024/rtx-5070-hdmi-audio-stutteringbreaking/#!%2Ffollowing xd Świetna rada Swoją drogą dziwna sprawa, że Ryzen master triggeruje problem, możliwe że wynika z ustawień procka. Podaj jeszcze pełną specyfikację kompa + monitora + audio. EDIT: Jest też opcja że jest to wina sterownika. I na to jest jak narazie proste obejście - ustaw nakłądke wydajności tak, żeby pokazywała sam FPS, jak najmniejszą skalę (żeby była jak najmniej widoczna) i ją włącz - jeśli to jest kwestia sterownika to jest to tymczasowe obejście, jeśli problem będzie występować nadal, to szukamy gdzie indziej. Można jeszcze podpiąć HDMI do integry, jeśli takową masz. Edytowane 1 Kwietnia przez vlad_8011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu747 Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) No cóż, gdyby nie idiotyczne ceny RTX-ów 5070 Ti, to bym wziął takiego bez zastanowienia, jednak dawać ponad 4 tys. za kartę, to trochę przesada. Radeona kupiłem za 3 tys. Wracając jednak do tematu. Jeśli chodzi o EnableUlps, to może się sprawdzić. Problem jest taki, że w rejestrze mam kilka takich kluczy, prawie wszystkie o wartości 0 i jeden o wartości 1. Tego ostatniego nie mogę zmienić, nie mam uprawnień. Oczywiście włączam edytor w trybie admina. Spróbuję po świętach, jak wrócę do domu, to ogarnąć. Integry nie posiadam, ale po włożeniu poprzedniej karty (RTX) problemu nie ma i nigdy nie było, także to nie wina kabla, ani telewizora. Głośniki miałem do tej pory podpięte do TV, na ten moment podłączyłem je bezpośrednio do kompa i dźwięk jest w porządku. Sprawdzę również tą nakładkę z licznikiem klatek. Edytowane 2 Kwietnia przez Krisu747 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasy Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia Podobno @Tyrion83 opowiadasz o kartach AMD tutaj zdecydowanie najwięcej nie posiadając nawet ich kart i zarzucasz innym tematy o których nie mają pojęcia. Wykaż się więc swoją wiedzą! Wracając do tematu @Krisu747 Jak przełączysz dźwięk na komputer to problemu nie ma czy dalej jest? Pytam bo sam kiedyś na starym kompie na LGA 775 nie mogłem aktualizować sterowników dźwięku bo była większa tragedia niż była. Dopiero zewnętrzna karta dźwiękowa rozwiązała problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 3 godziny temu, Krisu747 napisał(a): No cóż, gdyby nie idiotyczne ceny RTX-ów 5070 Ti, to bym wziął takiego bez zastanowienia, jednak dawać ponad 4 tys. za kartę, to trochę przesada. Radeona kupiłem za 3 tys. Wracając jednak do tematu. Jeśli chodzi o EnableUlps, to może się sprawdzić. Problem jest taki, że w rejestrze mam kilka takich kluczy, prawie wszystkie o wartości 0 i jeden o wartości 1. Tego ostatniego nie mogę zmienić, nie mam uprawnień. Oczywiście włączam edytor w trybie admina. Spróbuję po świętach, jak wrócę do domu, to ogarnąć. Integry nie posiadam, ale po włożeniu poprzedniej karty (RTX) problemu nie ma i nigdy nie było, także to nie wina kabla, ani telewizora. Głośniki miałem do tej pory podpięte do TV, na ten moment podłączyłem je bezpośrednio do kompa i dźwięk jest w porządku. Sprawdzę również tą nakładkę z licznikiem klatek. Tak, jednego z wpisów nie będziesz mógł zmienić, bo dotyczy poprzednich sterowników - wpis jest ale go nie ma ("windows things"). Wiesz, rzeczywiście znalazłem wątek, że jest taki problem (że sterownikiem) - AMD go potwierdziło, i twierdzi że pracują nad nim ale ciężko im go odtworzyć, ludzie znaleźli obejścia, każde polega na odpaleniu czegoś co nie obciąży ci kompa za bardzo, ale nie pozwoli zejść zegarom do zera, u jednych działa nakładka wydajności, u innych GPU-Z - cokolwiek co będzie "przypominać o sobie karcie". Ja ostatnio dźwięk przez HDMI miałem chyba na GTX 1080 albo GTX 1060, tyle że było z tym sporo problemów i kupiłem sobie głośniki z czinczami i optykiem, do tego zestaw kabli i długości 3m i w sumie więcej już problemu nie miałem 😉 Dźwięk też trzaskał i przycinał mi na ryzenie 5800X, po włączeniu TPM w BIOS. Ogólnie powodów może być kilka, a jak wymieniłeś GPU na nowsze, dużo silniejsze, to pamiętaj, że przesunaleś bottleneck (wąskie gardło), więc pytanie jeszcze jaką kartę miałeś wcześniej. Użyłeś DDU i wyczyściłeś wszelkie shadery przed zamontowaniem Radeona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu747 Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 48 minut temu, Kasy napisał(a): Jak przełączysz dźwięk na komputer to problemu nie ma czy dalej jest? Pytam bo sam kiedyś na starym kompie na LGA 775 nie mogłem aktualizować sterowników dźwięku bo była większa tragedia niż była. Dopiero zewnętrzna karta dźwiękowa rozwiązała problem. Jak podłączę głośniki bezpośrednio do karty dźwiękowej, to wtedy problemu nie ma. Tylko przez HDMI, zarówno na wbudowanych głośnikach TV, jak i zewnętrznych, podłączonych przez wyjście słuchawkowe do tegoż telewizora. 21 minut temu, vlad_8011 napisał(a): Ja ostatnio dźwięk przez HDMI miałem chyba na GTX 1080 albo GTX 1060, tyle że było z tym sporo problemów i kupiłem sobie głośniki z czinczami i optykiem, do tego zestaw kabli i długości 3m i w sumie więcej już problemu nie miałem 😉 Dźwięk też trzaskał i przycinał mi na ryzenie 5800X, po włączeniu TPM w BIOS. Ogólnie powodów może być kilka, a jak wymieniłeś GPU na nowsze, dużo silniejsze, to pamiętaj, że przesunaleś bottleneck (wąskie gardło), więc pytanie jeszcze jaką kartę miałeś wcześniej. Użyłeś DDU i wyczyściłeś wszelkie shadery przed zamontowaniem Radeona? Głośniki miałem podłączone do TV, bo używałem ich również do oglądania filmów czy YT. TPM nie sprawdzałem, może spróbuję wyłączyć. Posiadam Ryzena 5800X3D. Wcześniej miałem RTX-a 4070 Super. Do usunięcia poprzednich sterowników użyłem AMD Cleanup Utility. No tylko nie wiem, czy shadery mają tu znaczenia, skoro problem występuje również poza grami. No ale tak czy tak, czyszczenie było. Edytowane 2 Kwietnia przez Krisu747 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 10 minut temu, Krisu747 napisał(a): Jak podłączę głośniki bezpośrednio do karty dźwiękowej, to wtedy problemu nie ma. Tylko przez HDMI, zarówno na wbudowanych głośnikach TV, jak i zewnętrznych, podłączonych przez wyjście słuchawkowe do tegoż telewizora. Głośniki miałem podłączone do TV, bo używałem ich również do oglądania filmów czy YT. TPM nie sprawdzałem, może spróbuję wyłączyć. Posiadam Ryzena 5800X3D. Wcześniej miałem RTX-a 4070 Super. Do usunięcia poprzednich sterowników użyłem AMD Cleanup Utility. No tylko nie wiem, czy shadery mają tu znaczenia, skoro problem występuje również poza grami. No ale tak czy tak, czyszczenie było. Do usunięcia sterowników nvidii użyłeś AMD cleanup utility? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu747 Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 1 minutę temu, vlad_8011 napisał(a): Do usunięcia sterowników nvidii użyłeś AMD cleanup utility? Tak, i to chyba ze dwa razy w sumie, bo potem jeszcze usuwałem sterowniki AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, Krisu747 napisał(a): Tak, i to chyba ze dwa razy w sumie, bo potem jeszcze usuwałem sterowniki AMD. To tak nie działa. AMD cleanup utility usuwa wyłącznie sterowniki Radeona. Do usuwania resztek po sterownikach Nvidia używa się DDU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu747 Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia Hm, mam też DDU na dysku, więc może i DDU użyłem. Teraz nie jestem pewien. 😅 Spróbuję jeszcze raz DDU użyć, ale to pewnie po świętach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...