Powerslave Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 dziwne, ze jeszcze tego nie zrobiles :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindeth Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 jakos nie moge sie przyzwyczaic do XP, bo ciagle lecialem na Win98SE [mialem Pentium III 500mghz - i wszystko jasne] dopiero od niedawna mam tego slabego celerona... denerwuje mnie ten XP jak na czysto ponad 100mb pamieci wciaga :? a ja mam tylko 512 i sobie na tyle nie moge pozwolic. pamieci nigdy nie za duzo... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Hah, ja 9 miechow na 256 ramu siedzialem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Dziwne jak włączam gre multi i chce sie podłączyć do jakiegoś serwera to pisze że potrzebny jakis key czy cos takiego prosze pomóżcie bo gralem w multi ( tylko przez sieć lokalną na osiedlu z kumplami ) i bylo extra , więc chce spróbować przez internet . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Kup Oryginal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 OMG :mur: :))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Kup Oryginal :D 1263968[/snapback] nawet ja kupilem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 czy lacze radiowe ok.150kbit/s wystarczy zeby pociagnac serwer do Call of Duty? 1221119[/snapback] nie; ledwo co wystarczy do normalnego grania po sieci; o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam... mam pytanie... padla mi plyta glowna gdzie byla zintegrowana dzwiekowa, kupilem nowa plyte, lecz nie w niej dzwiekowej... no i instaluje cod'a..., lecz jak sie okazalo po instalacji, ze cod nie odpali bez dzwiekowej, czy idzie jakos zagrac bez karty dzwiekowej...? kiedy wchodze w cod'a, przez blad cod sie wylacza wraca do windowsa obraz i wyskakuje okno: "fatal error: 166 sound file(s) are missing or in a bad format" potem po kliknieciu "OK" :lol: ukazuje sie consola, tutaj troche z consoli: WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Wood_09.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Masonry_20.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Masonry_24.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Snow_01.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Snow_02.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Snow_03.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/bullet_water04.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/bullet_water05.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Wood_10.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Wood_14.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Wood_11.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Wood_12.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Wood_13.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Masonry_27.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_foliage_12.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_foliage_13.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Metal_B19.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Metal_B18.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Metal_B14.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Metal_B15.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Metal_B03.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Metal_B05.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Wood_20.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/impact/Impact_Masonry_30.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/explosions/explo_rock01.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/explosions/explo_rock02.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/flak/flak88_fire.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/flak/flak88_fire02.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/flak/flak88_fire03.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/explosions/explo_radio01.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/explosions/explo_radio02.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/misc/beep.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/explosions/mortar_dirt01.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/explosions/mortar_dirt02.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/explosions/mortar_dirt03.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/explosions/mortar_dirt04.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/explosions/mortar_dirt05.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/explosions/mortar_dirt06.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/misc/mouse_click.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/misc/mouse_over.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/misc/MP_defuse.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/misc/MP_plant.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/vehicles/turret_spin_01.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/vehicles/turret_end_01.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/misc/PU_paper02.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/vehicles/crashes/gate_crash.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/mg42/mg42_cooldown.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/mg42/mg42_loop02.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/mp40/mp40_01.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/weapons/nagant/nagant_sniper.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby02.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby03.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby04.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby05.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby06.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby07.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby08.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby09.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby10.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby11.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby12.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby13.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby14.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby15.wav' couldn't be read WARNING: loaded sound file 'sound/whizbys/whizby01.wav' couldn't be read ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) Shutting down OpenGL subsystem ...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success ...deleting GL context: success ...releasing DC: success ...destroying window ...resetting display ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ----------------------- Hunk_Clear: reset the hunk ok 166 sound file(s) are missing or in a bad format byl bym wdzieczny gdyby ktos podpowiedzial, czy jest sposob na to, oprocz kupna karty? Pozdro... B) Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez .maly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zdaje sie że niema w ET teżbez dzwięku nie zagrasz chyba we wszystkie na silniku q3 bez dżwięku nie zagrasz w ET jak nie miałeś sterowników zainstalowanych to sobie pograć nie mogłeś :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Witam! Mam bardzo dziwny problem z tą gierką :( Otóż, odpalam ją, pogram chwilke i giera wywala mnie do windowsa... Poprostu zacina się w pewnym momenice na chwilumie i wywala do windowsa:( Poradźcie co zrobić, sprzęt taki jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Spróbuj odkręcić trochę proca - u mnie na 2460 MHz wywalało grę, przy 2400 już śmiga bez problemów... A jak nie to zmień stery do grafy - może to to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson_wielki Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Witam mam problem sprzet ponizej i na high medium low abo ekstra doczytuje mi czasami na poczatku levelu i wczasnie jak wchodze do budynkow abo wychodze to jest tak denerwujace ze gra powinna chadzac na 512 ramu pieknie a Tu doczytuje nie wiem czemu. Porzyczyelm od kumpla jeszcze 256 i na 768 tez doczytywalo ale juz mniej masakra czym to moze byc spowodowane ????????? pozdro :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Witam mam problem sprzet ponizej i na high medium low abo ekstra doczytuje mi czasami na poczatku levelu i wczasnie jak wchodze do budynkow abo wychodze to jest tak denerwujace ze gra powinna chadzac na 512 ramu pieknie a Tu doczytuje nie wiem czemu. Porzyczyelm od kumpla jeszcze 256 i na 768 tez doczytywalo ale juz mniej masakra czym to moze byc spowodowane ????????? pozdro :cry: 1429307[/snapback] Ile masz fps'ow? (/cg_drawfps 1) A takze wylacz w opcjach Mgle w oddali, Synchronizacje klatek, oraz wpisz komende w consoli /com_maxfps 125, a jak nie bedziesz mial wiecej niz 30 fps'ow to format c:. A tak w ogole to RAM sie przydaj do szybkosci ladowania map, itp, napisz jaka masz grafe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Chcę nagrać 2 płtki CD Call of Duty na jedną DVD, tak aby istalacja przebiegała bez konieczności zmiany nośnika. Czy wie ktoś w jakim pliku przechowywana jest lista plików do instalacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Po3tiC Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 hej...posiadam router Planet ADE 4110A...jestem jego adminem i lacze sie przez niego z neostrada...chcialbym w Call of Duty stworzyc serwer...ale jak daje w opcji dedicated: internet...to mi go w local wykrywa...wie ktos moze jak zrobic zeby przy pomocy tego routera stworzyc serwer aby moc na nim grac w internecie?? jak ktos wie to normalnie mistrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 musisz przekierowac porty: UDP 28960, 20500, 20510, TCP - 28960 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Po3tiC Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 jak moge to zrobic?? ob nie mam pojecie gdzie sie to robi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 dobra z tamtym problemem sie uporałem ale teraz mam kolejny, gdy kogokolwiek zabije PB nie odrazu wywala na 0 minut, moze ktos z tym bedzie wiedzial co zrobic ? p.s. pb najnowszy i pb_security 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) moja sieć hamachi dla CoD nazwa: cod1d hasło: siec niewiem czy to w ogole będzie grać jakby co to na pw zapraszam :) Edytowane 22 Listopada 2005 przez hubi_89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ile powinnien zajmowac CoD? Bo mam pewnego zonka, mianowicie... Gdy odplalam gre wyskakue komunikat ze nie moze zaladowac pliku default.cfg po kliknieciu konsola wypluwa: COD 1.0 build win-x86 Oct 5 2003 ----- FS_Startup ----- Current language: english Current search path: D:\COD\COD\main\pak6.pk3 (3 files) D:\COD\COD\main\pak4.pk3 (1668 files) D:\COD\COD\main\pak3.pk3 (1992 files) D:\COD\COD\main\pak2.pk3 (694 files) D:\COD\COD\main\pak1.pk3 (2642 files) D:\COD\COD/main File Handles: ---------------------- 6999 files in pk3 files ERROR: No languages available because no localized assets were found ----- CL_Shutdown ----- ----------------------- Hunk_Clear: reset the hunk ok Couldn't load default.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder. I koniec. Podczasz instalacji nie wyskakuja zadne bledy. Zrobilem nawet obrazy plyt, zianstalowalem z virtualnego i nadal ten blad mnie gnebi. W tej chwili CoD umnie zanjmuje 790MB. Spotkal sie kiedys ktos z czym takim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawas Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Tez mam problem z ta gra... ;/ dla ulatwienia podam screena: Co to moze byc ?? mam Radeona 9200 Se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Witam, gram od niedawna w CoD po necie i mam kilka pytanek: -da sie zmienic celownik na jakis inny, niz ten, ktory przy strzale rozrasta sie na caly ekran ? wczoraj wlazlem na jakis serwer i domyslnie byla taka fajna czerwona kropka, to byl jakis mod, mozna to stosowac w kazdej rozgrywce mp, czy serwer musi miec takie cos wbudowane ? -gdy stawiam serwer dedykowany nie moge sie na niego wbic nawet ze swojego komputera, nie jest on widziany, takze nikt z internetu nie widzi mojego serwera, wszystki niezbedne pliki mam edit znalazlem na necie stronke z podanym konfigiem do konfiguracji dedykowanego serwera, robie wszystko tak jak jest napisane, wpisuje swoje ip, port, zapisuje plik z rozszerzeniem cfg, odpalam skrot dodajac na koncu +set dedicated 2 +exec serwer.cfg +map_rotate i mimo to tworzy mi serwer na moim ip z sieci lokalnej 192.168.xxx.xxx a nie na ip z lacza internetowego 83.xx.xx.xx ... kurde jak postawic ten dedykowany serwer ? :-| Btw moge sie wbic ze zwojego klienta do gry, ale jak juz mowilem widoczne jest ip sieci lokalnej a nie ip zewnetrzene, programy takie jak all seeing eye nie widza tego serwera. Info bralem z tej stronki http://codwsk.boo.pl/readarticle.php?article_id=10 w komentarzach jeden typ napisal, ze ma identyczny problem co ja. edit A to wyciag z console: Winsock InitializedOpening IP socket: localhost:28960Hostname: amd-marcinIP: 192.168.0.19--- Common Initialization Complete ---Working directory: D:\Games\Call of Dutyexecing configer.cfgnet_ip will be changed upon restarting.net_port will be changed upon restarting.g_gametype will be changed upon restarting.map_rotate... Jest tam napisane, ze ip i port zostana zmienione po restarcie, to wiec jak sie wykonuje takie restart, jaka komenda ? Edytowane 4 Stycznia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
link.mk Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 No właśnie. Chciałem na drugim kompie pograć w Call of Duty na zew. serverach i się nie da bo net temu kompowi jest udostępniany przez proxy. I czy da się wogóle Call of Duty przez proxy przepuścić?? Jeżeli tak to jak?? Pomóżcie help :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Witam wszystkich !! Mam pytanie (właściwie 2 :)) 1. Jakie zmiany niesie patch 1.5 w stosunku do 1.4. Teraz gram po necie w wersji 1.4 i jest wszstko ok dlatego nie wiem czy go instalować. 2. Jak zainstaluje 1.5 to czy będe mógł sie łączyć ze starszymi serwerami (1.4 i niżej). Aha no to skoro już tu jestem to sie spytam o coś takiego. Zaraz po zainstalowaniu gry i wgraniu patcha 1.4 moge spokojnie zakładać serwer itd. Ale jak wejde na jakiś zmodowany serwer i pobierze mi te modyfikacje to po tym już nie moge założyć własnego serwera. Właściwie prawie nigdy nie zakładam swojego tylko sie dołączam do innych ale denerwóje mnie to że nie moge jednak zrobić swojego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpon Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) A ja mam pytanie, o united offensive: W niemieckim bunkrze, na jednej ze ścian jest taka jakby tabliczka, zółte tło, białe napisy. Ciekawi mnie bardzo co tam jest napisane? Niestety tekstura jest slabej jakości ale da się trochę rozczytać. Czy ktoś już to rozszyfrował? B) Edytowane 19 Marca 2006 przez Szpon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIchuStorm Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witam wszystkich !! Mam pytanie (właściwie 2 :)) 1. Jakie zmiany niesie patch 1.5 w stosunku do 1.4. Teraz gram po necie w wersji 1.4 i jest wszstko ok dlatego nie wiem czy go instalować. 2. Jak zainstaluje 1.5 to czy będe mógł sie łączyć ze starszymi serwerami (1.4 i niżej). Aha no to skoro już tu jestem to sie spytam o coś takiego. Zaraz po zainstalowaniu gry i wgraniu patcha 1.4 moge spokojnie zakładać serwer itd. Ale jak wejde na jakiś zmodowany serwer i pobierze mi te modyfikacje to po tym już nie moge założyć własnego serwera. Właściwie prawie nigdy nie zakładam swojego tylko sie dołączam do innych ale denerwóje mnie to że nie moge jednak zrobić swojego. ja ci moge odpowiedziec na pytanie numer 2 :] gdy zainstalujesz 1.5 to nie bedzie ci konkurowało ze starszymi wersjami :P pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Witam!! Mam takie pytanie czy ktoś z forumowiczów gra w multi?? Może kiedyś razem zagramy ;) Edytowane 22 Maja 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Witam Czy wie może ktoś czy jest jakiś mod pozwalający „przekształcić” CoD 1 w CoD2. Chodzi mi o mod likwidujący apteczki i pozwalający na automatyczne leczenie się tak ja to było w dwójce? I czy jest takie coś do single playera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Witam Czy wie może ktoś czy jest jakiś mod pozwalający „przekształcić” CoD 1 w CoD2. Chodzi mi o mod likwidujący apteczki i pozwalający na automatyczne leczenie się tak ja to było w dwójce? I czy jest takie coś do single playera? Poszukaj tutaj - http://callofduty.filefront.com/ ps. po co chcesz ze starego dobrego cod robic badziew jakim jest cod2 (mam na mysli to odradzajace sie zycie... ) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...