Buziak Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Hmm, wystarczy tylko, ze od kogos dorwiecie pliki .pak z jezykiem ;) Ja mam wersje PL i w kazdej chwili moge zmienic na ENG ;) Sciagne sobie pliki jezykowe, wywale te polskie wstawie ENG i po problemie :P Jak ktos chce miec CoD po PL to podam nazwe tych dwoch .pakow :) localized_polish_pak0.pk3 - pak0 i 1 razem zajmuja jakies 300 MB ;) localized_polish_pak1.pk3 localized_polish_pak2.pk3 - a te razem jakies 30 kb, chodziaz ostatnio znajomemu podmienialem pliki i tych dwoch nie widzialem, mogly sie dograc z Patchami ;) localized_polish_pak3.pk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwester Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Jeśli chodzi o to czemu sie nie dostaje karabinu na początku otóż jest to misja w której autorzy próbują uwierzytalnić realia tamtych czasów i nie zaopatrzyli żołnierza w broń a bomby to jest standardowa rzecz i jeżeli sie nie spróbuje 100 razy <tyle ja próbowałem> 8) to poprostu sie tego nieprzejdzie!!! dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ener Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Witam Mam pytanie co do Call of Duty - United Offensive Multiplaye Czy jest możliwośc włączenia koputerowych graczy sterownych przez koputer podczas gry na Lanie jest nas dwuch na sieci a chcemy sie raaem troche pobawic a nie szukac na wielkich mampach dzięki za pomoc pozdrawiam nr gg 1594403 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m2o2 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Tak, da radę. na sieci jest dostępny program o rozmiarze ok. 150 kb. dodający boty. Niestety są one bardzo mało inteligentne ( praktycznie stoją w miejscu i walą non stop przed siebie ). Do gry to się nie nadaje - chyba że potraktujesz je jako tarcze strzeleckie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ener Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Dzieki za informacje potrzebowal bym jeszcze nazwe tego programu do pełni szczęścia jak byś mogł dzięki bardzo pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m2o2 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Program nazywa się UO_FR4NK5T3RS_BOTS.zip - ale wydaje mi się, że nie będziesz z niego zadowolony ( ja nie byłem :( ). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 mam wersję call of duty z polskimi napisami, ale niemam niektórych polskich czcionek, np. zamisat ś mam kwadrat ale ó mam, zauważyłem że w trybie dla wielu graaczy z czcionką jest wszystko ok :? , co można z tym zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Pewnie wgrywales cracka :) Ja sie z Polskim crackiem jeszcze nie spotkalem, a wiec chyba bedziesz mial takie koleczka i kwadraciki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mengask Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 hejka, mam problem z ta gra, a mianowicie jak zainstaluje dodatek CoD:UO pl, to jak ją juz uruchomie to polowa pierwszego ekranu jest z CoD, a druga z CoD:UO, i jak wlaczam gre to pojawia mi sie taki komunikat "2 sound file(s) are missing or in a bad format" , i gra sie nie uruchamia. P.S. CoD jest angielski (wgralem polonizacje), a CoD: UO jest w wersji ppolskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Prawdopodobnie ta polonizjacja cos chrzani. Obie gry musza byc w takiej samej wersji jezykowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 zgadza sie, tak jak konraf napisal na opakowaniu CoD: UO widnieje napis: "Ważne!: Niniejszy dodatek dziala wylacznie z polska wersja gry call of duty" takze albo wymiana dodatku, albo wymiana CoD'a :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 mam pytanie. Ponieważ wyszła wersja 1.5, która usuneła działanie komędy updatescreen, która usuwałą dzwięki otoczenia (to takie walenie altylerii i karabinów w tle) a one mnie wkur.. i sie skupić przy nich nie da a podobno jest jakaś inna komęda o lepszym działaniu ,więc jeśli ktoś ją zna to byłbym bardzo wdzięczny za podanie jej bo te dżwięki przyprawiają mnie o ku..wice. za jakakolwiek pomoc serdecznie dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawada Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 mam pytanie. Ponieważ wyszła wersja 1.5, która usuneła działanie komędy updatescreen, która usuwałą dzwięki otoczenia (to takie walenie altylerii i karabinów w tle) a one mnie wkur.. i sie skupić przy nich nie da a podobno jest jakaś inna komęda o lepszym działaniu ,więc jeśli ktoś ją zna to byłbym bardzo wdzięczny za podanie jej bo te dżwięki przyprawiają mnie o ku..wice. za jakakolwiek pomoc serdecznie dziękuję. nie wiem jak jest w cod ale w mohaa można było skasować pliki z niechcianymu dzwiekami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 A ja niestety mam problem zainstalowałem grę i po włączeniu przelaują wszystkie filmiki wlącza się menu lecz nie ma w nim żadnych napisów spathowałem do wersji 1,4 ale nadal nic gra jest oryginalna co może być przyczyną karta grafiki nie kręcona we wszystkich grach działa ok zainstalowałem dodatek ale nadal nic. Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_holka Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Witam.... U mnie w miescie mamy grupe ludzi ktorzy lubia i chca grac w Call of Duty...Jak na razie gramy caly czs na zachodnich serwerach z jednej ze stron gdzie sa podane adresy tych wlasnie prywatnych serwerow. Ja mam neta ze stalym IP i dlatego pomyslalem ze moglbym zrobic taki wlasnie private server na moim kompie zebysmy mogli grac. Nie wiem tylko jak to zrobic :mur: ......Prosze o pomoc.dzieki z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 :| Internet games ---> create? W calla nie gram ale tak jest w wiekszosci gier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_holka Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 ale jesli zrobie tam to wtedy reszta nie moze wejsc do gry bo sie wyswietlaja rozne bajery o cd-key i takie tam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 bo musisz ustawic host do autoryzacji cd keya jako localhost wtedy zapytanie o cdkey nie bedzie wysylane do cod.authorize.com tylko do twojego kompa i zawsze bedzie zwracac wartosc pozytywna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_holka Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 czy lacze radiowe ok.150kbit/s wystarczy zeby pociagnac serwer do Call of Duty? bo ja wlasnie na takim zalozylem serw i inni nie moga sie polaczyc a jak juz sie uda maja strasznie duzy ping.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Mam taki problemik jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m COD to mi wyskakuje błąd (configure.csv not found)Prosze o szybką odpowiedz z góry DZIĘKS Pozdro all :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinone Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 wracajac do glownego pytania, ja tez myslalem ze sie nie zalapalem na bron, no ale tak mialo byc chuba :D przeszedlem ten motyw za 2 razem chyba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaww Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Witam --- Jestem K2 z klanu PWM /Polish War Machine/ szukamy dobrych a nawet bardzo dobrych graczy do klanu.Jestesmy znani na polskiej scenie COD i COD:UO aktualnie mamy pierwsze miejsce w polskiej lidze PifPaf /www.liga.pifpaf.pl/.Więc jeśli uwazasz się za wymiatacza napisz moj nr GG:1087264 lub mail: sslaw@wp.pl.Podaje stronke klanu dla wszystkich zainteresowanych www.pwm.net.tf oraz ip naszego serwerka:pwmwar.game-host.org:28960 Pozdrawiam K2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerline Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam! Publikuje swój problem ponieważ już nie mam siły rozwiązywać go sam i mam wielka ochotę wypiepszyc kompa za okno! Mam athlona 1700+, Radek 9550 128bit 128DDR (obecnie na Omegach 2558), 256DDR ramu. Otóż chodzi mi konkretnie o grę Call of Duty. Pierwsza misja, rozwalony pierwszy gość ide po drugiego i za każdym razem jak go zabijam komp nagle resetuje się (czy ten gosć ma jakies specjalne prawa człowieka czy co??!!!) Próbowałem już wszystkiego...począwszy od różnych sterowników do grafy,formatów i reinstalek windowsa, nie mogłem zainstalować patcha catalysta do call of duty bo wyskakuje mi okno że nie mam odpowiednigo oprogramowania(?!)...jednym słowem totalne bagno...wiem jedynie ze płytki są ok bo kumpel gra z tych samych z powodzeniem. Podejrzewam że może miec to jakiś związek z moją b. słabą kartą muzyczną (ale nie jestem pewnien) Jeżeli ktokolwiek miał podobny problem albo potrafi go rozwiązać, prosze o pomoc. Dziekuje z góry!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindeth Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) nie mam wyjscia, musze wskrzesic topic. jest taka sprawa, ze u mnie call of duty tez sie zawiesza :-| tylko, ze to bardzo dziwna sprawa. mam kompa takiego jak w podpisie [pamiec kupiona wczoraj] i gra w ogole sie nie zacina. dziala plynnie. niestety po kilku, moze kilkunastu minutach gra sie zawiesza i jednym wyjsciem jest restart kompa. to wina gry czy kompa? zaznaczam, ze komp nie wiesza sie przy normalnym korzystaniu z windowsa. w inne gry nie gralem na tej konfiguracji [tzn z tym Hynixem]. informuje ze wstawilem pamiec i nic w biosie nie zmienialem. sprawdzalem tylko rozne rzeczy i mam ustawione zeby komp automatycznie dobieral taktowanie pamieci. wybral 333mhz. procesor chodzi na 20x100mhz. nie wiem czy to potrzebne, ale podaje na wszelki wypadek. plz pomozcie, bo jestem zaniepokojony :? ------------------------- przed chwila przeczytalem, ze jak sie ma Radeona to moga wystapic takie problemy z gra i trzeba nowe drivery sciagnac. ja uzywam Catalyst 4.7 i mysle ze nie ma sensu nowszych instalowac na Radeonie 9200... Edytowane 5 Lutego 2005 przez Vindeth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 spróbuj wlaczyc lub wylaczyc VPU Recover, tez takie cos mi sie dzialo na wczesniejszych catach, teraz jade na 4.12 i no problem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindeth Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) dziwne ale jakos u mnie nie ma zakladki VPU Recover. dlaczego? bo pamietam ze kiedys mialem ta opcje. mam jakis nowy control panel sciagnac? a moze lepiej caty 4.11 zainstalowac bo przed chwila sciagnalem? moze tam jest ta opcja? Edytowane 5 Lutego 2005 przez Vindeth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 we wszystkich catach jest ta opcja/zakladka, a nowy control panel Ci nie pojdzie bo masz radka 9200, a on dziala na radkach >9500 :) taki wałek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindeth Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Powerslave to gdzie ukryla sie ta opcja?? zainstalowlem catalysty 4.11 i tez nie mam tej opcji. call of duty troche jasniejsze sie zrobilo i wiecej widac, ale sie zawiesza dalej... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 :| no to nie wiem :( u mnie przy kazdych catach byla ta zakladka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindeth Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 jak sie zdenerwuje, to zainstaluje Windowsa XP, wtedy bede mogl dzialac na Omegach, a na nich moze nie bedzie problemu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...