SlaWlo Opublikowano 5 Listopada Zgłoś Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Dzień dobry. Na płycie głównej karty graficznej XFX Radeon R9 280X został oderwany element (lewy dolny róg na zdjęciu). Chciałbym prosić właścicieli takich kart o odczytanie oznaczeń elementu. Z góry dziękuję 🙂 Edytowane 6 Listopada przez SlaWlo Uścilenie zapytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzgr. 39 Opublikowano 6 Listopada Zgłoś Opublikowano 6 Listopada (edytowane) To nie jest płyta główna, tylko dość już wiekowa karta graficzna XFX Radeon R9 280X. Dobrze by było jakbyś zmienił tytuł aby było wiadomo o co biega i wyraźniej oznaczył miejsce urwanej części, bo słabo widać. Czy to jest ten konkretny model karty https://www.techpowerup.com/gpu-specs/xfx-double-d-r9-280x.b2443 ? Edit: jest taka możliwość, żebyś kupił identyczny model, ale uszkodzony. Jak trafisz na ofertę z fajną ceną, to mógłbyś przelutować część i miałbyś też cały zapas innych części zamiennych. Edytowane 6 Listopada przez Pzgr. 39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaWlo Opublikowano 6 Listopada Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 5 godzin temu, Pzgr. 39 napisał: To nie jest płyta główna, tylko dość już wiekowa karta graficzna XFX Radeon R9 280X. Dobrze by było jakbyś zmienił tytuł aby było wiadomo o co biega i wyraźniej oznaczył miejsce urwanej części, bo słabo widać. Czy to jest ten konkretny model karty https://www.techpowerup.com/gpu-specs/xfx-double-d-r9-280x.b2443 ? Edit: jest taka możliwość, żebyś kupił identyczny model, ale uszkodzony. Jak trafisz na ofertę z fajną ceną, to mógłbyś przelutować część i miałbyś też cały zapas innych części zamiennych. Waśnie tak chciałem zrobić co do wymiany elementu. Chciałbym wiedzieć co to za element bo mam inne karty graficzne i być może bym dopasował i przelutował. Poszukam jeszcze ofert tej karty na necie i może ktoś poda mi oznaczenia tego podzespołu. Obecnie karta działa poza wentylatorami. Dokładnie to jest ta karta z linku. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...