darksoul Opublikowano 6 Listopada Zgłoś Opublikowano 6 Listopada Brywieczór Ostatnio naszło mnie żeby złożyć zestaw kamer IP. Dorwałem zestaw od zalanego DVRa i chciałbym je podpiąć po starszego kompa z Windowsem. Zna ktoś jakiś godny darmowy soft który działa względnie sensownie? Najważniejsze żeby działał lokalnie bez zakładania kont w chmurze bo kompek będzie bez łączności z internetem. Dodatkowo wolę żeby soft chodził bezpośrednio na Windows bez zabawy z takimi dodatkami jak np VM czy Docker. Mam chwilowo kilka apek na oku ale tylko wyszukanych w google więc zakładam że może ktoś z czegoś korzysta i może polecić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakk87 Opublikowano 7 Listopada Zgłoś Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Nie wiem jakie masz kamery ale ja korzystałem do tej pory z ALNET, SmartPSS, HQVision, IVMS. Kamery pewnie obsługują RTSP więc nawet możesz podać źródło w VLC. Edytowane 7 Listopada przez zakk87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 7 Listopada Zgłoś Opublikowano 7 Listopada O widzisz z tej listy SmartPSS mam na oku to może mi się to wszystko uda pożenić. Kamery mam DVS IPS 2240 tylko rejestrator odleciał z błękitnym dymie 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakk87 Opublikowano 7 Listopada Zgłoś Opublikowano 7 Listopada Te kamery są powiązane z rejestratorem ale możesz próbować https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3963655.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...