zibrator Opublikowano 7 Listopada Zgłoś Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Witam, kupiłem chłodzenie Fera 5 pod Ryzena 7600, który siedzi na płycie asrock a620i. Z tego co widze to nie ma szans na montaż bo metalowa podstawka jest za szeroka i zahacza o zabudowany tylny panel, no chyba, że coś źle robię? Jezeli nie pasuje ten cooler to jaki będzie dobry pod tak zbudowana mini płytę?? Dobra dawno nie robilem takich rzeczy, proszę się nie śmiać:)) Już chyba doszedłem do tego Edytowane 7 Listopada przez zibrator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Listopada Zgłoś Opublikowano 7 Listopada I udało się czy trzeba wytentegować diaxem? 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibrator Opublikowano 8 Listopada Zgłoś Opublikowano 8 Listopada (edytowane) Wszystko gra jest drastyczna różnica względem stockowego chłodzenia tylko nie mogę zamknąć Budy ale to już pikuś będzie lepszy przepływ:))) Edytowane 8 Listopada przez zibrator 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...