VonV3in Opublikowano Sobota o 11:59 Zgłoś Opublikowano Sobota o 11:59 (edytowane) Siema wybralem ten dział bo to nie jest chyba temat o sprzecie, ani o providerach. Potrzebuję takiego oprogramowania, które zapewni mi możliwość wyboru np z około 20 jeden adres ip na dany czas. Dla przykladu, jak dostalem bana na tym forum - moglem je ogladac tylko z okna incognito w chromie (wiec domyslam sie ze takie oprogramowanie moze byc) ale jak chcialem je wlaczyc na kazdym innym urzadzeniu w tej sieci wifi pokazywal sie komunikat ze mam bana. Zaczęłem sobie grać w starą gierkę, zrobilem tam pare kont, tak jak sie gra na innych serverach, ale okazalo sie po czasie ze kickuja dwa otwarte sklepy na jednym koncie, a ja potrzebowałbym ich około 20, stąd pytanie. https://azure.microsoft.com/pl-pl/resources/cloud-computing-dictionary/what-is-vpn znalazlem taki artykuł - czy wiecie może ktorymz dostepnych platnych vpnow ( szczerze to uzywam tego pojecia ale tak do konca nie wiem co sie w nim zamyka) ma aplikację w ktorej bede mogl wybierac sposrod dostepnych adresow ip - tak zeby np grac na jednym koncie wylacznie i powtarzalnie tylko z 1 ip? Edytowane Sobota o 15:10 przez VonV3in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...