cyrano666 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1331715 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 No właśnie. Austriacy ostro się sprzeciwili zaś w Polsce.. cisza jak diabli. Cóż, podobno Kopernik była kobieta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Wara od Kopernika :twisted: Tym bardziej dziwi (o może jednak w tym wypadku nie) to iż rzekomo to tv ZDF* układał listę :roll: Niemniej jednak, powinniśmy (władze) upomnieć się o nasze, niech sobie za dużo nie myslą Niemiaszki. *ZDF to stacja publiczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Wytłumaczę Wam z tego co ja wiem o koperniku, co świadczy o tym, że jest polakiem. Po pierwsze kto wtedy pisał po polsku (odnośnie komentarza na wp.pl) - wszystkie dzieła powstawały najczęściej po łacinie. A teraz Wam napisze jak to było: Napoleon jak ruszał na ruskich i był w Polsce , w Toruniu to chciał się zobaczyć z Kopernikiem i nie pytał się niemców tylko zapytał się Polaków: "Gdzie mieszka ten wasz Kopernik?" EOTWytłumaczę Wam z tego co ja wiem o koperniku, co świadczy o tym, że jest polakiem. Po pierwsze kto wtedy pisał po polsku (odnośnie komentarza na wp.pl) - wszystkie dzieła powstawały najczęściej po łacinie. A teraz Wam napisze jak to było: Napoleon jak ruszał na ruskich i był w Polsce , w Toruniu to chciał się zobaczyć z Kopernikiem i nie pytał się niemców tylko zapytał się Polaków: "Gdzie mieszka ten wasz Kopernik?" EOTWytłumaczę Wam z tego co ja wiem o koperniku, co świadczy o tym, że jest polakiem. Po pierwsze kto wtedy pisał po polsku (odnośnie komentarza na wp.pl) - wszystkie dzieła powstawały najczęściej po łacinie. A teraz Wam napisze jak to było: Napoleon jak ruszał na ruskich i był w Polsce , w Toruniu to chciał się zobaczyć z Kopernikiem i nie pytał się niemców tylko zapytał się Polaków: "Gdzie mieszka ten wasz Kopernik?" EOTWytłumaczę Wam z tego co ja wiem o koperniku, co świadczy o tym, że jest polakiem. Po pierwsze kto wtedy pisał po polsku (odnośnie komentarza na wp.pl) - wszystkie dzieła powstawały najczęściej po łacinie. A teraz Wam napisze jak to było: Napoleon jak ruszał na ruskich i był w Polsce , w Toruniu to chciał się zobaczyć z Kopernikiem i nie pytał się niemców tylko zapytał się Polaków: "Gdzie mieszka ten wasz Kopernik?" EOTWytłumaczę Wam z tego co ja wiem o koperniku, co świadczy o tym, że jest polakiem. Po pierwsze kto wtedy pisał po polsku (odnośnie komentarza na wp.pl) - wszystkie dzieła powstawały najczęściej po łacinie. A teraz Wam napisze jak to było: Napoleon jak ruszał na ruskich i był w Polsce , w Toruniu to chciał się zobaczyć z Kopernikiem i nie pytał się niemców tylko zapytał się Polaków: "Gdzie mieszka ten wasz Kopernik?" EOTWytłumaczę Wam z tego co ja wiem o koperniku, co świadczy o tym, że jest polakiem. Po pierwsze kto wtedy pisał po polsku (odnośnie komentarza na wp.pl) - wszystkie dzieła powstawały najczęściej po łacinie. A teraz Wam napisze jak to było: Napoleon jak ruszał na ruskich i był w Polsce , w Toruniu to chciał się zobaczyć z Kopernikiem i nie pytał się niemców tylko zapytał się Polaków: "Gdzie mieszka ten wasz Kopernik?" EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Patrzac na twoja wypowiedz mysllałem ze toejst may referacjik a ty apisałem pare zdan raptem ;) Tez uwazam ze był Polakiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Wytłumaczę Wam z tego co ja wiem o koperniku, co świadczy o tym, że jest polakiem. Po pierwsze kto wtedy pisał po polsku (odnośnie komentarza na wp.pl) - wszystkie dzieła powstawały najczęściej po łacinie. A teraz Wam napisze jak to było: Napoleon jak ruszał na ruskich i był w Polsce , w Toruniu to chciał się zobaczyć z Kopernikiem i nie pytał się niemców tylko zapytał się Polaków: "Gdzie mieszka ten wasz Kopernik?" Ok, tylko jak on chciał tego naszego Kopernika spodkać 8O :roll: Przypominam - Mikołaj Kopernik , Copernicus (1473-1543) a gdzie do Napoleona 8O . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 taaa, a szymborska byla z japonii :/] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 a może curie skłodowska też była niemcem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zaraz sobie papieża przywłaszczą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 jakoś żydzi nie upominają sie o 3/4 naszych polityków..szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Einstein też była kobietą :P :D ;) Ej, no co wy chcecie? Wstępujemy do zjednoczonej Europy, więc Mozart był Polakiem :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Wytłumaczę Wam z tego co ja wiem o koperniku, co świadczy o tym, że jest polakiem. Po pierwsze kto wtedy pisał po polsku (odnośnie komentarza na wp.pl) - wszystkie dzieła powstawały najczęściej po łacinie. A teraz Wam napisze jak to było: Napoleon jak ruszał na ruskich i był w Polsce , w Toruniu to chciał się zobaczyć z Kopernikiem i nie pytał się niemców tylko zapytał się Polaków: "Gdzie mieszka ten wasz Kopernik?" Ok, tylko jak on chciał tego naszego Kopernika spodkać 8O :roll: Przypominam - Mikołaj Kopernik , Copernicus (1473-1543) a gdzie do Napoleona 8O . Heh - może mi się postać pomyliła - nie Napoleon ale jakiś tam inny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 "]a może curie skłodowska też była niemcem...Nie, co najwyżej niemką :wink: :P ale przez niektórych uważana jest za francuzkę :? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 "]jakoś żydzi nie upominają sie o 3/4 naszych polityków..szkoda Jeszcze sie nie wykazali dostatecznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...