siendziaty Opublikowano Poniedziałek o 14:47 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 14:47 Cześć Od ponad roku użytkuję MOTOROLA EDGE 30 NEO. Od kilku tygodni telefon się samoczynnie wyłącza. Bez znaczenia czy jest użytkowany, czy zablokowany, czy naładowany do 90%, czy do 15%. Nie ma w tym żadnej reguły. Po próbie włączenia pokazuje rozładowaną baterię, a po podłączeniu do ładowarki zaczyna normalne ładowanie od stanu baterii jaki był przy wyłączeniu. Wtedy mogę telefon normalnie włączyć. Następnie telefon działa do ponownego wyłączeniu, czyli 10 minut lub tydzień. Nie pomógł reset do fabrycznych, a aktualizacje są wszystkie zainstalowane. Telefon nie jest zapchany, a aplikację są tylko ze zweryfikowanych źródeł - na starej motoroli one działają bez problemu. Bateria ładuje się normalnie i jej czas działania jest taki jak na początku. Spotkaliście się z taką przypadłością? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icooz Opublikowano Poniedziałek o 15:43 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 15:43 Ja wtedy kupiłem nowy telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siendziaty Opublikowano Poniedziałek o 17:47 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 17:47 Wolę tego uniknąć,kupiony rok temu, a wymieniam min. co trzy lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano Poniedziałek o 19:39 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:39 Skoro kupiony rok temu, to ślij na rękojmię/gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano Poniedziałek o 20:33 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:33 Z jednej strony wygląda na problem z baterią. Z drugiej strony nie byłby to pierwszy problem Moto z płytami głównymi. Ślij na gwarancję/rękojmię - strzelam 2 opcje: wymiana płyty głównej lub wymiana na nowy egzemplarz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsceniczny Opublikowano Wtorek o 06:57 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 06:57 Moja motorola wyłącza się czasem na zimnie/mrozie. Pewnie bateria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siendziaty Opublikowano Wtorek o 09:48 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 09:48 Ale możesz ją potem włączyć? Ja muszę podpiąć do ładowarki by zaskoczyła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...