Groszeq Opublikowano 11 Listopada Zgłoś Opublikowano 11 Listopada (edytowane) Witam, Zastanawiam się nad wyborem mobo. Wytypowałem: 1. ASRock B550 PRO4 2. Gigabyte B550 AORUS ELITE V2 3. Asus ROG STRIX B550A GAMING Chyba, że polecicie coś sensownego na ATX pod 5700x (nie musi to być mega torpeda - oby tylko była w miarę dobra sekcja zasilania). RAM póki co mam taki: 16GB Ballistix Sport LT 3200 czy jakoś bardzo będzie ograniczał procka? Na już zmienić na coś lepszego, czy na tych co mam mogę sobie "podziałać" 2-3 miesiące? Pozdrawiam Edytowane 11 Listopada przez Groszeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Listopada Zgłoś Opublikowano 11 Listopada MSI PRO B550-A byłaby optymalna. RAM możesz zostawić, 3200 CL16 jeszcze daje rade, chyba że potrzebujesz 32 GB. Wtedy celujesz w 3600/3800 CL16/18. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Opublikowano 12 Listopada Jak nie masz jeszcze tego CPU to daj sobie spokój z AM4 i idź w Ryzen 7500F na AM5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszeq Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Opublikowano 12 Listopada Już 5700x jest zakupiony. Wybiorę chyba MSI PRO B550-A bo cena nowej na allegro jest fajna i dodatkowo kupon -25 zł allegro wrzuciło dla wybranych przy zakupie za min 250 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 13 Listopada Zgłoś Opublikowano 13 Listopada Witam idź na całość , tylko nie patrzaj na cenę , MSI MEG B550 UNIFY a tak na poważnie dopłacił bym do MSI MAG B550 TOMAHAWK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...