jhinfour Posted November 12 Report post Posted November 12 Witam, Mam nie typowe pytanie, czy chłodzenie Arctic Liquid Freezer III ARGB 420 3x140mm wejdzie do obudowy be quiet! DARK BASE PRO 901 Z tego co pisze na xkomie to 420tke mozna zamontować na przodzie ale coś mi się wydaje że ta rurka będzie za krótka prawda? Nie jestem specem składam swojego pierwszego pcta więc proszę o wyrozumiałość:) Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
axsin302 Posted November 12 Report post Posted November 12 45cm ciepłowody starcza tylko na boczną ścianę Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Caleb Posted November 12 Report post Posted November 12 Wg producenta 420 mm AiO wejdzie na front, jak zdejmiesz część maskownicy od tunelu zasilacza. Tylko nie rozumiem pytania - tobie chodzi o to, czy przewody z pompą dosięgną gniazda CPU w takim układzie? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
jhinfour Posted November 12 Report post Posted November 12 (edited) 2 godziny temu, Caleb napisał: Wg producenta 420 mm AiO wejdzie na front, jak zdejmiesz część maskownicy od tunelu zasilacza. Tylko nie rozumiem pytania - tobie chodzi o to, czy przewody z pompą dosięgną gniazda CPU w takim układzie? Tak chodzi mi o te przewody z pompą czy są w stanie dosięgnąć do cpu jak będzie aio zawieszone od przodu Edited November 12 by jhinfour Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Caleb Posted November 12 Report post Posted November 12 W necie znalazłem foty, gdzie w Dark Base 901 z AiO Pure Loop 2 FX 280 mm na froncie nie ma problemu. A to AiO ma węże 400 mm (LINK), więc w Arcticu z 450 mm powinny spokojnie starczyć. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
jhinfour Posted November 13 Report post Posted November 13 Dziękuję za pomoc:) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...