jhinfour Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Opublikowano 12 Listopada Witam, Mam nie typowe pytanie, czy chłodzenie Arctic Liquid Freezer III ARGB 420 3x140mm wejdzie do obudowy be quiet! DARK BASE PRO 901 Z tego co pisze na xkomie to 420tke mozna zamontować na przodzie ale coś mi się wydaje że ta rurka będzie za krótka prawda? Nie jestem specem składam swojego pierwszego pcta więc proszę o wyrozumiałość:) Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 45cm ciepłowody starcza tylko na boczną ścianę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Opublikowano 12 Listopada Wg producenta 420 mm AiO wejdzie na front, jak zdejmiesz część maskownicy od tunelu zasilacza. Tylko nie rozumiem pytania - tobie chodzi o to, czy przewody z pompą dosięgną gniazda CPU w takim układzie? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jhinfour Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Opublikowano 12 Listopada (edytowane) 2 godziny temu, Caleb napisał: Wg producenta 420 mm AiO wejdzie na front, jak zdejmiesz część maskownicy od tunelu zasilacza. Tylko nie rozumiem pytania - tobie chodzi o to, czy przewody z pompą dosięgną gniazda CPU w takim układzie? Tak chodzi mi o te przewody z pompą czy są w stanie dosięgnąć do cpu jak będzie aio zawieszone od przodu Edytowane 12 Listopada przez jhinfour Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Opublikowano 12 Listopada W necie znalazłem foty, gdzie w Dark Base 901 z AiO Pure Loop 2 FX 280 mm na froncie nie ma problemu. A to AiO ma węże 400 mm (LINK), więc w Arcticu z 450 mm powinny spokojnie starczyć. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jhinfour Opublikowano 13 Listopada Zgłoś Opublikowano 13 Listopada Dziękuję za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...