PolandMET Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 ... no nie calkiem ale niewiele brakowalo. Od dluzszego czasu wnerwia mnie ten diabelek co siedzi na procku R8500 i udaje ze go chlodzi wydajac przy tym halas ktory przy moim chlodzeniu wodnym jest po prostu szumem Niagary. Nie moge odczepic tego przyklejonego Radiatora zeby dac blok wodny. Wiatrak z karty halasuje. No wiec wyczytalem 2 sposoby. Zamrozic karte (powszechny ale dlugi i watpliwy) i przypalic/podgrzać radiator np. zapalniczka zeby klej zmiekczyc (nowy sposob). No wiec cos mnie napadlo i przypalilem go malym palnikiem. Radiator ani rusz a po wlaczeniu Radeona do kompa ciemno jak w Dxxxpie u Afroamerykanina :). No myslalem ze mnie szlag trafi. Tego wydatku nie przewidzialem na teraz i roche mnie by to zabolalo. Żegnajcie TwinMosy, Geile w Dualu, Witajcie najtansze DDRy. Ale polecialem na poczte wyslac listy, przyszedlem i w sumie po godzinie juz dziala na szczescie. Jak znajde ten watek gdzie o tym pzypalaniu przeczytalem to autorowi nogi z odbytu powyrywam :))))))))) Ale w sumie to i dobrze bo zobaczylem, ze mi rurki na bloku na procku trzymaja sie tylko na tasmie klejacej bo od ciepla zaczely sie obsuwac i za jakis czas by trystela mi WODA na radeona i bym mial po ptokach. W kazdym razie UWAZAJTA LUDZIE bo to nie przelewki :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Ale miales radoche jak ci nie poszlo. Jakby Radeon siadl calkiem to bys se musial Rivke kupić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Ale miales radoche jak ci nie poszlo. Jakby Radeon siadl calkiem to bys se musial Rivke kupić :) Hehe a zebys wiedzial ze na 10 minut mialem Creative Annihilatora PRO na GF1 w 640x480x16 :)))))) Musialbym kupuc jakiegos nowego Radka. 200euro i klopot z glowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Ja tam na grafice podgrzałem zapalniczką radiator (oczywiście z umiarem) - zero problemów. Za to na chipsecie poszedłem na łatwiznę i odpaliłem kompa na jakiś czas (wcześniej wyjąłem kołki) - ledwo tknąłem i odpadł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Moj radiator byl goracy tak ze nie dalo sie go dotknac i ANI DRGNAL. Mocowalem sie kilkanascie razy i nic. Badziewie. Czym oni to przykleili ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Moj radiator byl goracy tak ze nie dalo sie go dotknac i ANI DRGNAL. Mocowalem sie kilkanascie razy i nic. Badziewie. Czym oni to przykleili ? Może super glutem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Mi poszła woda na radzia. I narazie męcze sie na S3 Savage 4. Miiałęm 2 ale tylko jeden był na 1.5 V. Byłem zdolniejszy pin z wtyczki zasilającej mi wypadł na karte (+12V) i bye bye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Mi poszła woda na radzia. I narazie męcze sie na S3 Savage 4. Miiałęm 2 ale tylko jeden był na 1.5 V. Byłem zdolniejszy pin z wtyczki zasilającej mi wypadł na karte (+12V) i bye bye :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Co w tym śmiesznego zalany radek 8500 do herc-a rok temu nie był tani i w kwietniu R9700 spalone takim shitem co hu*** nie mógł trafić w soldermaske tylke w jakąś końcówke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...