wunat Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 no ale truck nie bylo ;)a wlasnie ze bylhttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=40486my bad ;) ale tu uzyskalo wiekszy rozdzwiek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarous Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 A ja proponuję zrobić jeszcze ranking "Kto da mniej" :D Jak na razie na schodkach miałem 480 :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 A ja proponuję zrobić jeszcze ranking "Kto da mniej" :D Jak na razie na schodkach miałem 480 :D ;) a ja mam 0 (zero) i co w tym zabawnego ma byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 no jak to co ? uratowales zycie biednej kukielce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 to ze schodami to bylo kiedys juz na forum, ale tego z ciezarkowa to nie widzialem jeszcze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 ponad 72 000, pchnięcie kolesia za korpus. wyniki powtarzalne tzn nie "raz się udało" tylko wszystkie około tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 124752 i @ this game:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Update: 116941 :D w ciężarówce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 70857 na schodkach ... :D (chyba wygrywam narazie :twisted: ) ciezarowka mi nie podchodzi ... na schodkach to wyciagalem spokojnie ponad 100 tys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 do czego sluza te 2 suwaki nr. 1,2 przy ludku i samochodzie? bo za chiny nie moge tego zczaic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 O! Genghis się pojawił :D Ej no ludzie, jak wy wyciągacie ponad 100k?? Mój max to 70k na schodkach i z 50-60 na ciężarówce :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 do czego sluza te 2 suwaki nr. 1,2 przy ludku i samochodzie? bo za chiny nie moge tego zczaicoo kogo ja widze :D juz dolina przeszla i jestes back na tweak-u ?? 8) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 88tys w ciezarowce :( troche malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...