tomekkru Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Elo! :) Wieki temu stworzyłem stronę o matematyce. Poddawałem ją wielu zmianą, a teraz nadszedł czas by ją ocenić. Proszę wyrażajcie Swoje opinie na jej temat. http://matma4u.akcja.pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 nice: przejrzysta, calkiem ladna graficznie no i najwazniejsze - duzo informacji:> chodziaz ta kolorystyka news'ow IMO niepasuje do reszty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Szta graficzna wręcz wzorowa :P (jakiś szablonik sie miało :P?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Cytat Szta graficzna wręcz wzorowa :P (jakiś szablonik sie miało :P?) Cytat Żródło strony pochodzi z serwisu Darmowe Szablony Stron . Autor serwisu dostał pozwolenie na wszelkie modyfikacje szablonu. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37961 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37019 Po co dawac strone tyle razy pod ocene? Tym bardziej ze nie ma sie zbytnio czym podniecac, nie uznaje gotowcow :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 to mnie zawsze rozwala: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 kolorystyka logo nie pasuje zmień tło sajtu na białe reszta jest oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 ciach!owa, bo z szablonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Cytat to mnie zawsze rozwala: Buahaha - wiem jak to jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Cytat Cytat to mnie zawsze rozwala: Buahaha - wiem jak to jest :D Fajne.Będe mósiał to kiedyś w szkole wykożystać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 oo Junior, lepiej z tego nie korzystaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Swietne z tym wisielcem. Szkoda ze szkole mam juz dawnooooooo za soba :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Cytat Swietne z tym wisielcem. Szkoda ze szkole mam juz dawnooooooo za soba :) Pozdro Dexter Narysowac sobie zawsze mozesz, i sie podsmiechiwac :wink: :P gostek wymiata 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...