Fabio Pompojo Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Witam. Mam dosyc duzy problem z włąsnym laptopem. Grałem sobie w Horizon Forbidden West, gra smigała, fps-ów sporo z 70 - 130. I w pewnym momencie gra zaczeła sie scinac tylko 9 klatek nic nie mozna bylo zrobic. Ustawienia gry są dostostowane do moich podzespołow w laptopie. Do tego opcje systemowe zostaly ustawione na wysoką wydajność, karta graficzna w grach tak samo. Wiec nie rozumiem o co chodzi, na dodatek patrzylem czy błąd tkwi równiez w innych grach. Rowniez dzieje sie to samo. procesor: 11th Gen Intel(R) Core(TM) i9-11900H @ 2.50GHz 2.50 GHz ram: 16gb karta graficzna: GForce RTX 3060 Wstawiam filmik na podglad problemu: https://drive.google.com/file/d/1MtEP0kaecRPWiKJUH4oaCCQwjkNC1qQ8/view?usp=sharing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Han44 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Sprawdź temperatury, czy wgrywałeś nowe sterowniki ? sprawdź w menadżerze urządzeń czy wyświetla kartę graficzną ( mi kiedyś wywaliło i nie widziało karty graficznej nie wiem jak to się stało)szło na integrze i też miałem spadek fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Już kilka osób pisało o spadkach, czyżby ostatnia aktualizacja windowsa sprawiała problemy i wymuszała jakiś eko system 😕 zmieniała plany energetyczne itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Pompojo Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu Problem rozwiązany, zainstalowalem nowe sterowniki do Gforce i wszystko juz smiga 😛 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Han44 Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu No to super pewnie już miałeś mokro 🤣 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...