jdjlkdjdjd Opublikowano Wtorek o 20:11 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 20:11 Witam mam stara płytę która leży w szafie długo i chciałem ją użyć do zrobienia kompa tak dla zabawy żeby zrobić ale zauważyłem że ma z tyłu trochę przekrzywione piny lub naderwane takie większe grubsze piny czy co to jest. PROSZĘ O POMOC. Ja się nie znam na płytach więc może to normalne ale szczerze wolę się upewnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano Wtorek o 21:07 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 21:07 To nie są piny, jeśli nie ma ubytków w lutach, siedzą na swoich miejscach, to wszystko powinna działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdjlkdjdjd Opublikowano wczoraj o 06:02 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 06:02 Nwm na ostatnim zdjęciu wygląda jak piny te wygięte i to tak może być? Bo nie chciałbym uszkodzić podzespołów i muszę kupić procesor i żeby to nie było na marne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano wczoraj o 07:04 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:04 (edytowane) 1 godzinę temu, jdjlkdjdjd napisał: wygląda jak piny te wygięte i to tak może być to chyba nie wiesz co sklepy wciskają ludziom, jeśli są krzywe to je naprostuj, jak masz obawy że je złamiesz to lej. Jak się stykają to zabezpiecz taśmą izolacyjną :D Ruchomy trzeba będzie przylutować. Wyciągasz CLEAR CMOSu baterie i działasz, swoją drogą jak już długo leży to też trzeba jej się przyjrzeć ale tego dowiesz się pod odpaleniu. generalnie to zrobiłeś zdjęcia jak NASA łazikowi, nie wiadomo o co chodzi... jakieś utlenienie widać, izopropanol lub woda destylowana. 1 godzinę temu, jdjlkdjdjd napisał: kupić procesor Dużych pieniędzy w to nie wkładaj, nikt nie wie czy to ruszy nawet po zabiegach, jak przeleżało w szafie ... Edytowane wczoraj o 07:46 przez axsin302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdjlkdjdjd Opublikowano wczoraj o 15:02 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 15:02 To strona zmniejsza jakość może tak było od początku ona leży może od prawie roku od kwietnia tak naprawdę więc z 8 miesięcy to nawet nie rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...