Diablo666 Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Mam problem z nView! Obraz na telewizorku jest ale czarnobialy. Czy ktos moze pi powiedziec co jest grane bo ja juz probowalem chyba wszystkiego. Help!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Układ w twojej karcie graficznej może nie obługiwać trybu pal. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 W tym jest problem ze juz jakis czas temu ogladalem filmy na telewizorku w kolorze. Po formatowaniu chce sobie zobaczyc a tu czarno i bialo 8O .Ja ma jak widac GF 4 wiec to chyba nie wina karty. Jak myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 zmien format na pal bo masz pewno w ntsc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Raczej tak :D . Ale jak mówiłem wcześniej może... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...