Pinki Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Na jednej z polskich stronek ktorej nie moge podac ze wzgledu na regulamin znalazlem ciekawa informacje 8O Wczoraj znalazłem w sieci bardzo ciekawą ofertę szybkiego zarobku. Poniżej postaram się Wam w miarę dokładnie przybliżyć całą sprawę. Od dłuższego już czasu istnieje w sieci dość znany serwis bukmacherski GameBookers (zakłady sportowe). Całkiem niedawno wprowadził on bardzo ciekawą promocję dla nowych użytkowników. Za zapisanie się, można otrzymać od nich do 70zł! W jaki sposób to zrobić napiszę w punktach, żeby wszystko było jasno i czytelnie. 1. Na początku klikamy tutaj, aby zapisać się do systemu Serwis jest po angielsku, ale wystarczą podstawy, żeby z niego bez problemu korzystać. 2. W prawym, górnym rogu klikamy na polu Registration. 3. Wpisujemy swoje dane (wszystkie pola wydają się oczywiste, w razie wątpliwości możecie pytać w komentarzach). 4. Zaznaczamy pole "I am over 18 years old" i klikamy na Submit. 5. Na następnej stronie klikamy OK. W ten sposób doszliśmy do strony bezpiecznej transakcji. Teraz musimy przelać pieniążki na swoje konto w GameBookers. Najlepiej do tego użyć karty Inteligo lub eKarty z mBanku. Co ważne, nie pobierana jest żadna prowizja od transakcji. Minimalną kwotą jest 5 Euro, jednak najlepiej wpłacić 50 Euro, gdyż wtedy możemy wyciągnąć od nich maksymalną kwotę 10 Euro za zapisanie się do systemu. Oczywiście w każdej chwili pieniądze możemy wypłacić, także nie ma możliwości jakiejkolwiek straty. 6. Po wypełnieniu niezbędnych danych, klikamy na przycisk Deposit. Pieniądze od razu zasilają nasze konto i możemy nimi dowolnie dysponować. 7. Ostatnim krokiem, jaki dzieli nas od odebrania nagrody jest postawienie przelanej kwoty na dowolny zakład. Dostaniemy 20% od kwoty, którą obstawiamy, lecz nie więcej niż 10 Euro. Dlatego też polecam postawić na zakład 50 Euro, wtedy wyciągniemy maksymalną, promocyjną stawkę. UWAGA: Obstawiając zakłady większymi kwotami radzę wybierać tak zwane pewniaki. Jak je znaleźć? Poniżej przedstawię przykładową metodę: - po zalogowaniu wybieramy z lewego menu soccer - z rozwijanego menu wybieramy All soccer, w ten sposób otrzymujemy wszystkie możliwe mecze - aby dostać się do najmniej ryzykownych zakładów, polecam wybrać opcję Double Chance, gdzie najlepiej zaznaczyć opcję poniżej 1.10. Przykładowo, inwestując w zakład 1.10 - 50 Euro, po zatwierdzeniu kuponu (pole Place bet), otrzymamy od razu nasze bonusowe 10 Euro, a po zakończeniu spotkania i naszej wygranej, 55 Euro. Czyli razem mamy 65 Euro. Ja właśnie w ten sposób zyskałem dziś 15 Euro, czyli prawie 70zł. Do systemu zapisałem się w nocy, a koło południa pieniążki miałem już na swoim koncie w Inteligo, także wszystko jest sprawdzone i pewne. Co o tym myslicie :?: :roll: Nawet nie koniecznie chodzi mi o ten serwis bukmacherski ale np. o polskie stronki z zakladami, ktos sie juz w to bawil :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 A czy któraś polska stronka z zakładami pozwala na obstawianie przez internet?? Na razie nie... Heh, firma się stara zachęcić do obstawiania, a Polacy zawsze muszę kombinować ;) "Pewniaki" to wielkie G. Kiedyś bardzo dużo grałem - nawet mecze o kursie 1,02 mogą czasem sprawić "niespodziankę"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Tak jak z zarabianiem przez mail - wysłają ankiety, albo przez oglądanie reklam. Mój kuzynek się w to bawił, jak już miał prawie 20E (od tylu wypłacali) to nagle z "Powodów regulaminowych" zawiesili mu konto. Może zakłądy to trochę inna sprawa, ale nie licz na łatwe i darmowe pieniądze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Jasne, podaj im numer karty kredytowej, to w tajemniczy sposób stracisz całą kasę z konta. Ruscy potrafią robić fikcyjne sklepy, czy nawet strony banków, żeby wydobywać numery kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...