Skocz do zawartości
Pinki

Zaklady bukmacherskie przez internet = KASA?

Rekomendowane odpowiedzi

Na jednej z polskich stronek ktorej nie moge podac ze wzgledu na regulamin znalazlem ciekawa informacje 8O

Wczoraj znalazłem w sieci bardzo ciekawą ofertę szybkiego zarobku. Poniżej postaram się Wam w miarę dokładnie przybliżyć całą sprawę.

Od dłuższego już czasu istnieje w sieci dość znany serwis bukmacherski GameBookers  (zakłady sportowe). Całkiem niedawno wprowadził on bardzo ciekawą promocję dla nowych użytkowników. Za zapisanie się, można otrzymać od nich do 70zł! W jaki sposób to zrobić napiszę w punktach, żeby wszystko było jasno i czytelnie.

1. Na początku klikamy tutaj, aby zapisać się do systemu Serwis jest po angielsku, ale wystarczą podstawy, żeby z niego bez problemu korzystać.

2. W prawym, górnym rogu klikamy na polu Registration.

3. Wpisujemy swoje dane (wszystkie pola wydają się oczywiste, w razie wątpliwości możecie pytać w komentarzach).

4. Zaznaczamy pole "I am over 18 years old" i klikamy na Submit.

5. Na następnej stronie klikamy OK. W ten sposób doszliśmy do strony bezpiecznej transakcji. Teraz musimy przelać pieniążki na swoje konto w GameBookers. Najlepiej do tego użyć karty Inteligo lub eKarty z mBanku. Co ważne, nie pobierana jest żadna prowizja od transakcji. Minimalną kwotą jest 5 Euro, jednak najlepiej wpłacić 50 Euro, gdyż wtedy możemy wyciągnąć od nich maksymalną kwotę 10 Euro za zapisanie się do systemu. Oczywiście w każdej chwili pieniądze możemy wypłacić, także nie ma możliwości jakiejkolwiek straty.

6. Po wypełnieniu niezbędnych danych, klikamy na przycisk Deposit. Pieniądze od razu zasilają nasze konto i możemy nimi dowolnie dysponować.

7. Ostatnim krokiem, jaki dzieli nas od odebrania nagrody jest postawienie przelanej kwoty na dowolny zakład. Dostaniemy 20% od kwoty, którą obstawiamy, lecz nie więcej niż 10 Euro. Dlatego też polecam postawić na zakład 50 Euro, wtedy wyciągniemy maksymalną, promocyjną stawkę.

UWAGA:

Obstawiając zakłady większymi kwotami radzę wybierać tak zwane pewniaki. Jak je znaleźć? Poniżej przedstawię przykładową metodę:

- po zalogowaniu wybieramy z lewego menu soccer

- z rozwijanego menu wybieramy All soccer, w ten sposób otrzymujemy wszystkie możliwe mecze

- aby dostać się do najmniej ryzykownych zakładów, polecam wybrać opcję Double Chance, gdzie najlepiej zaznaczyć opcję poniżej 1.10. Przykładowo, inwestując w zakład 1.10 - 50 Euro, po zatwierdzeniu kuponu (pole Place bet), otrzymamy od razu nasze bonusowe 10 Euro, a po zakończeniu spotkania i naszej wygranej, 55 Euro. Czyli razem mamy 65 Euro. Ja właśnie w ten sposób zyskałem dziś 15 Euro, czyli prawie 70zł. Do systemu zapisałem się w nocy, a koło południa pieniążki miałem już na swoim koncie w Inteligo, także wszystko jest sprawdzone i pewne.

Co o tym myslicie :?: :roll: Nawet nie koniecznie chodzi mi o ten serwis bukmacherski ale np. o polskie stronki z zakladami, ktos sie juz w to bawil :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy któraś polska stronka z zakładami pozwala na obstawianie przez internet?? Na razie nie...

Heh, firma się stara zachęcić do obstawiania, a Polacy zawsze muszę kombinować ;) "Pewniaki" to wielkie G. Kiedyś bardzo dużo grałem - nawet mecze o kursie 1,02 mogą czasem sprawić "niespodziankę"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak z zarabianiem przez mail - wysłają ankiety, albo przez oglądanie reklam. Mój kuzynek się w to bawił, jak już miał prawie 20E (od tylu wypłacali) to nagle z "Powodów regulaminowych" zawiesili mu konto. Może zakłądy to trochę inna sprawa, ale nie licz na łatwe i darmowe pieniądze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi