hadero23 Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2024 (edytowane) Cześć 🖐️Zakupiłem nowy laptop BEZ windowsa Gigabyte G6X 9KG 2024.podczas instalacji nie wiedziec czemu nie widziałem wgl. kursora myszy.. no ale udało się jakoś zainstalować ten widnows 10 z nadzieją że tam się mycha pojawi (oczywiście że się nie pojawiła). Dodam że w uefi na etapie wyboru pendriva z którego mam instować windowsa myszka jest , niestety już dalej znika Ktoś ma jakieś rady? ;c Edytowane 23 Listopada 2024 przez hadero23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Han44 Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2024 Windows oryginalny (uaktualnione wszystko)? jaka mysz? (wgrany soft), jesteś na kablu czy bezprzewodowo ? podaj jakieś dane nikt nie jest jasnowidzem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2024 Witam "ciemność, widzę ciemność, ciemność widzę" xD nie wiem czy zauważyłeś ale ta wersja laptopa posiada ino wsparcie dla win11, co za tym idzie sterowniki są tylko do win11 , i nie to że myszka nie działa, tylko system win10 czy instalator nie posiada sterownika odpowiedniego do obsługi kontrolera usb , a czy po instalacji win10 dźwięk jest w systemie ? oraz czy kartę graficzna dało sie bez problemu zainstalować ? https://www.gigabyte.com/pl/Laptop/G6X--2024/support#support-dl-driver czy można zainstalować i korzystać z sterowników od nowszego systemu np. win11 na starszym systemie win10 ? , nie wiem, trzeba to by sprawdzić empirycznie bo odwrotnie do tej pory można było instalować sterowniki np. od win7/win8 64bit aby zainstalować na np. win10 64bit a tak z ciekawości to płytka dotykowa pod klawiatura jest czy to tylko atrapa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...