Wulfisko Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Opublikowano 27 Listopada (edytowane) Witam. Jestem już od kilku ładnych lat posiadaczem Xonara DX/XD. Dźwięk, który oferuje odpowiada mi bardzo i najchętniej pozostał bym przy tej karcie, ale ostatnio zaczyna mi sprawiać bardzo dużo problemów. Co chwilę muszę resetować sterowniki bo albo działa tylko jeden kanał, albo dźwięk znika całkowicie. Jeżeli chodzi o karty dźwiękowe to jestem w tym temacie całkowitą nogą, chciałem więc prosić o pomoc w wyborze zamiennika dla tej karty. Budżet tak do 400zł. Chyba, że za niedużą dopłatą dostanę coś lepszego. Dodam, że obecnie używam słuchawek HyperX Cloud 2, a komputer to głównie giereczki, discord i filmy. Edytowane 27 Listopada przez Wulfisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 28 Listopada Zgłoś Opublikowano 28 Listopada Witam np. Creative Sound Blaster ZX https://allegro.pl/oferta/karta-dzwiekowa-wewnetrzna-creative-sound-blaster-zx-box-entuzjasta-pc-16510215003 czy karta jest właściwie wyceniona ? , jak by nie było karta ma już kilka lat. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 28 Listopada Zgłoś Opublikowano 28 Listopada Podobna cena ale nie wiem czy nie wolał bym Xonar Essence ST podobne kwoty jeśli chodzi o używki za 500 można stx 2 wyrwać więc nawet bym się nie zastanawiał. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...