Frytqu Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Witam. Zakupiłem od strony sprzęt z montażem. Komputer przyjechał bez karty graficznej zamontowanej w celu bezpieczniejszej dostawy. Nie znam się aż tak na nowym sprzęcie i mam niepodpiete dwa kable. Ten z żółta końcówka jak dobrze rozumiem muszę podpiac do karty jak ja zamontuje. A ten drugi krótki kabel? Czy on się od czegoś mógł odpiąć czy pozostawić go? Dzięki z góry za pomoc Edytowane 2 godziny temu przez Frytqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) wstaw gdzieś te zdjęcia bo jakość się pogorszyła ale jest to najpewniej USB 3.1 z panelu frontowego jeśli się nie pomyliłem B650 EAGLE AX https://ibb.co/0y1hhNr Edytowane 2 godziny temu przez axsin302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...