donio Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Witam Chciałbym abyście mi polecili jakieś sterowniki i jak ustawić tego Sound Blastera. Gdy odpalam w Winamie to grają mi tylko 4 głośniki a chciałbym aby wszystkie grały włącznie z subwoferem. Ustawiłem w AudioHQ 5.1 odpaliłem test i było ok tylko nie grał wofer. Podłączone mam pod amplituner przez 3 kabelki. A i czy jak mam ustawione 5.1 w audiohq to jak odpale film w ac3 to bendzię wszystko grać? tak sie skląda że akurat niemam żadnego filmu w ac3 i niemoge sprawdzić. Pozdr PS. Szukałem co nieco ale nieznalazłem nieczego co by mnie interesowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 W Surround Mixerze kliknij na Settings i włącz Bass Redirection. Suwak Crossover Frequency ustaw na 80..100Hz. Subwoofer powinien wtedy już działać, ale centralny będzie grał tylko na filmach DVD/DIVX z AC3, do muzyki jest przecież on niepotrzebny :) Jeśli chodzi o stery, to zajrzyj do tego posta: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26555&start=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Tak tak jush wiem w innym wątku się dowiedziałem : ) Ale dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...