seeba1910 Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Może sektor rozruchowy dysku jest uwalony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu no dobrze to podziałajmy na tym co mamy potrzeba pendrajwa , ale to zapewne masz Linux mint https://linuxmint.com/edition.php?id=316 jak zjedziesz na liście to jest - ICM - University of Warsaw , szybko idzie pobieranie Rufus https://www.instalki.pl/download/programy/windows/narzedzia/narzedzia-dyskowe/rufus/ i tak samo jak w przypadku iso z Windowsem , tworzymy za pomocą Rufusa botowalnego pendrajwa tylko ze z Linuxem po uruchomieniu szata graficzna jest podobna do Windowsa menu/start - Preferences -Disks - najeżdżamy kursorem z lewej strony są napędy/dyski i raz klikamy lewym . tak wyglada obraz dysku z zainstalowanym i działajacym systemem gdy jest MBR , a jak to będzie u Ciebie wyglądać ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeba1910 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Pobrałem windows 11 wróciłem do początkowych ustawień w biosie czyli Uefi , zmieniłem dysk na crucial jako systemowy i zaczął się instalować . Nie wiem czego tak naprawdę dotyczył błąd . Może faktycznie Goodram mi jak uszkodzony sektor rozruchowy... Dziękuję wszystkim , którzy poświecili swój cenny czas na niby błachy problem... Przypomniałem sobie że na crucialu także próbowałem instalować windows 10 i nie poszło. Stracony czas i nie wiadomo tak naprawdę czego dotyczył problem Edytowane 6 godzin temu przez seeba1910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu No i z bani, pora na CS 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...