Virtu Posted November 30 Report post Posted November 30 Hej! Czy nie popsuję niczego postępując zgodnie z tym co jest tu https://www.bitdefender.com/consumer/support/answer/45383/ napisane? Dodam, że komputer był skanowany przez Avirę, Pandę no i na początku przez AVG/ Avast (w tym ostatnim wyskoczyło powiadomienie że jest część systemu, której nie udało się przeskanować - stąd moje lęki o bezpieczeństwo). Ogólnie nie bałbym się tego załatwić, ale mam pirackiego Windowsa i boję się jakichś "powikłań" związanych z instalacją tych paczek Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
axsin302 Posted November 30 Report post Posted November 30 Przeczytaj regulamin forum, nie promuje się takich praktyk Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Virtu Posted November 30 Report post Posted November 30 Ale to, że to jest pirat jest tylko tłem całej sytuacji... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...