Virtu Opublikowano 30 Listopada Zgłoś Opublikowano 30 Listopada Hej! Czy nie popsuję niczego postępując zgodnie z tym co jest tu https://www.bitdefender.com/consumer/support/answer/45383/ napisane? Dodam, że komputer był skanowany przez Avirę, Pandę no i na początku przez AVG/ Avast (w tym ostatnim wyskoczyło powiadomienie że jest część systemu, której nie udało się przeskanować - stąd moje lęki o bezpieczeństwo). Ogólnie nie bałbym się tego załatwić, ale mam pirackiego Windowsa i boję się jakichś "powikłań" związanych z instalacją tych paczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 30 Listopada Zgłoś Opublikowano 30 Listopada Przeczytaj regulamin forum, nie promuje się takich praktyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtu Opublikowano 30 Listopada Zgłoś Opublikowano 30 Listopada Ale to, że to jest pirat jest tylko tłem całej sytuacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...