Skocz do zawartości
Marcunpl

Specyfikacja HP Omen 17 Ryzen 7-8845HS

Rekomendowane odpowiedzi

HP Omen 17 Ryzen 7-8845HS/32GB/512 RTX4060 144Hz

Dostępny w x kom. Mam pytanie potrzebuje pełną specyfikację.

Na przykład jaką prędkość ma pierwszy dysk, a jaką powinien mieć drugi bo podobno powinien być słabszy, bo szyna go ogranicza. Tgp karty itp. 

Nie mogę znaleźć nigdzie nawet na stronie hp. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sequential Read3,210 MBytes/Sec

Sequential Write1,667 MBytes/Sec

WD PC SN560 SDDPNQE-512G-1032

co do karty nigdzie nie widzie tak więc, skoro się nie pochwalili to w najlepszym wypadku jest to 120 wersja 

zadałeś też pytanie sklepowi :D zobaczysz najlepiej odpowiedzą 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję. Zadałem na stronie hp pytanie mailem wysłałem i czekam. Jak to znalazłeś pytam z ciekawości. I co myślisz odnośnie tego lapka??

Prędkość zapisu i odczytu. Odczytu jest zawsze wieksza, wiec jak to rozumieć. Ten niższy będzie słabszy??

Edytowane przez Marcunpl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

54 minuty temu, Marcunpl napisał(a):

I co myślisz odnośnie tego lapka

Generalnie coraz bardziej papierowe wersje, coraz większy szajs, jeśli nie mobilność jest na pierwszym miejscu to odradzam laptopy z całego serca :D jestem w ręcz anty.. szczególnie jeśli wydaje 5-6-7koła i mam grać na 15-17 calach. 

HP / Acer / Mac w historii firm pełno defektów już przy procesie produkcyjnym, Lenovo "Legion" również. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi