Sojer Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 mialem ustawione fsb 166x12 i ram ustawilem na 200 fsb... wchodze do windy odpalam sisoftsandre i po tescie pokazuje mi ze mam taktowanie ramu 2x 166 why?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 moze w biosie masz ustawione ustawienie pamiecia na "by spd" albo 83%. Zwroc takze uwage co komp pokazuje przy poscie bo sisoft sandra to rozne dziwne rzeczy lubi pokazywac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 nie mam by spd mam ustawione 120% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 nie mam by spd mam ustawione 120% sprawdz jakie ustawienia pamieci pokazuje komp przy poscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 hmm... to ja nie rozumiem jak sie przestawia taktowanie ramu na tej plycie jak nie tym 120% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 hmm... to ja nie rozumiem jak sie przestawia taktowanie ramu na tej plycie jak nie tym 120% ohhh... sisoft sandra moze kantowac sprawdz jakie ustawienia ramu pokazuje ci bios bedziesz miec 100% pewnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 looz puscilem proca na 9,5x 210 sunchro z ramem :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 looz puscilem proca na 9,5x 210 sunchro z ramem :twisted: :twisted: good to najlepsze co mogles zrobic ;) :D pozdrovka Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 looz puscilem proca na 9,5x 210 sunchro z ramem :twisted: :twisted: good to najlepsze co mogles zrobic ;) :D i dziwie sie czemu od razu tak go nie pusciles :? pozdrovka Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 bo niepomyslalem... proste :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...