Proximat3 Opublikowano wczoraj o 21:23 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 21:23 (edytowane) Dobra, finalnie taki zestaw mi wyszedl, z niektorymi komponentami jak 7800x3d i tak brak dostepu, a ten 7700 w 2k nie wyglada duzo gorzej a za ok. 40% ceny. M2 tez dorzucilem, bo widze ze ceny M2 poszly mocno w dol, wiec zostawie stare M2 256GB z systemem, 2TB nowe M2 na gry i stare 4TB HDD na filmy i foty. Dzieki za pomoc 🙂 P.S. Ktoś zamawiał montaz z Proline? Znalezienie czasu na to, to u mnie mrzonki. Mądrze i bezproblemowo składają? 200zł przy 5 dniach oczekiwania to nie jest jakiś wielki pieniądz. Edytowane wczoraj o 21:27 przez Proximat3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano wczoraj o 21:40 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 21:40 7700X nie bierz bo jest gorący, 7700 bez X lub 7800X 3D. Montaż jest u nich taniej z kodem PRO24 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximat3 Opublikowano wczoraj o 21:48 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 21:48 (edytowane) 37 minut temu, Dikson napisał(a): 7700X nie bierz bo jest gorący, 7700 bez X lub 7800X 3D. Montaż jest u nich taniej z kodem PRO24 Jest boldem 7700 (bez X) w wersji OEM, ale to juz chyba gwarancja po stronie Proline, bo AMD na swojej stronie pisze ze nie daje na OEM gwarancji. Jak złożą to gwarka jest na cały setup czy standardowo jakbym sam złożył? Pamiętam, że lata temu była wtedy gwarancja na zestaw jak sklep składał, dla mnie absurd. Edytowane wczoraj o 22:19 przez Proximat3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus. Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu To już chyba raczej sklep pytaj. Na karcie 7700 OEM mają "Gwarancja producenta 36 miesięcy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu RAM można podmienić na https://proline.pl/pamiec-goodram-irdm-pro-2x16gb-ddr5-6000-cl30-black-ir-6000d564l30s-32gdc-p8121387 Maja mniejsze subtimingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximat3 Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Dla potomnych. Gwarka na usługę montażu to 1 rok. Gwarka na OEM - zgłaszamy się do sklepu nie producenta. Gwarancje na inne podzespoły są osobno, jakbyśmy sami składali. Edytowane 12 godzin temu przez Proximat3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz1993 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 15 godzin temu, Proximat3 napisał(a): Dobra, finalnie taki zestaw mi wyszedl, z niektorymi komponentami jak 7800x3d i tak brak dostepu, a ten 7700 w 2k nie wyglada duzo gorzej a za ok. 40% ceny. M2 tez dorzucilem, bo widze ze ceny M2 poszly mocno w dol, wiec zostawie stare M2 256GB z systemem, 2TB nowe M2 na gry i stare 4TB HDD na filmy i foty. Dzieki za pomoc 🙂 P.S. Ktoś zamawiał montaz z Proline? Znalezienie czasu na to, to u mnie mrzonki. Mądrze i bezproblemowo składają? 200zł przy 5 dniach oczekiwania to nie jest jakiś wielki pieniądz. Hej. Składam podobny jak nie identyczny komputer co Ty. https://proline.pl/koszyk/ab9036c5 Do tego biorę monitor 4k i ewentualnie zastanawiam się nad zmianą be quiet! Silent Base 802 na be quiet! Shadow Base 800 DX Biała no i może jeszcze ten dysk ( zawsze to 100 zł w kieszeni ) Jakby 7800X3D był chociaż w cenie 1600-1700 zł to wolałbym go, ale na ten moment to jednak decyzja na 7700. Kiedy zamawiasz PC? Jesteś wstanie wstawić zdjęcie jak przyjdzie i napisać jak wrażenia? U mnie zakup pewnie za 2 tygodnie dopiero. Edytowane 10 godzin temu przez Grzegorz1993 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximat3 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu 14 minut temu, Grzegorz1993 napisał(a): Hej. Składam podobny jak nie identyczny komputer co Ty. https://proline.pl/koszyk/ab9036c5 Do tego biorę monitor 4k i ewentualnie zastanawiam się nad zmianą be quiet! Silent Base 802 na be quiet! Shadow Base 800 DX Biała no i może jeszcze ten dysk ( zawsze to 100 zł w kieszeni ) Jakby 7800X3D był chociaż w cenie 1600-1700 zł to wolałbym go, ale na ten moment to jednak decyzja na 7700. Kiedy zamawiasz PC? Jesteś wstanie wstawić zdjęcie jak przyjdzie i napisać jak wrażenia? U mnie zakup pewnie za 2 tygodnie dopiero. Mysle, ze moze nawet dzisiaj zamowie. Opcja skladania 5 dni roboczych. Przypomnij sie zanim kupisz to wstawie foty. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu KC3000 to lepszy dysk, nadal na kościach Microna wbrew opiniom VP4300L nie ma DRAM, Kingston to dysk lepszej klasy, w zasadzie topka na PCIE 4.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximat3 Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Dobra, zestaw zamówiony, zobaczymy czy dobrze to złożą. Dysk zmieniłem na Kingstona. Edytowane 5 godzin temu przez Proximat3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz1993 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu 3 godziny temu, Proximat3 napisał(a): Dobra, zestaw zamówiony, zobaczymy czy dobrze to złożą. Dysk zmieniłem na Kingstona. I jak montujesz Aio? Na górze czy na froncie? Daj znać jak przyjdzie. Zdjęcia jakieś fajne i opinie jak działa ❤️ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximat3 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Na szybko poczytałem, że chłodnica dłużej żyje jak na topie to tak im napisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...