Skocz do zawartości
Proximat3

PC Gamingowy za około 10000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra, finalnie taki zestaw mi wyszedl, z niektorymi komponentami jak 7800x3d i tak brak dostepu, a ten 7700 w 2k nie wyglada duzo gorzej a za ok. 40% ceny.
M2 tez dorzucilem, bo widze ze ceny M2 poszly mocno w dol, wiec zostawie stare M2 256GB z systemem, 2TB nowe M2 na gry i stare 4TB HDD na filmy i foty.

Dzieki za pomoc 🙂

P.S.
Ktoś zamawiał montaz z Proline? Znalezienie czasu na to, to u mnie mrzonki.
Mądrze i bezproblemowo składają? 200zł przy 5 dniach oczekiwania to nie jest jakiś wielki pieniądz.

obraz.png

Edytowane przez Proximat3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, Dikson napisał(a):

7700X nie bierz bo jest gorący, 7700 bez X lub 7800X 3D.

Montaż jest u nich taniej z kodem PRO24 

Jest boldem 7700 (bez X) w wersji OEM, ale to juz chyba gwarancja po stronie Proline, bo AMD na swojej stronie pisze ze nie daje na OEM gwarancji.

Jak złożą to gwarka jest na cały setup czy standardowo jakbym sam złożył?
Pamiętam, że lata temu była wtedy gwarancja na zestaw jak sklep składał, dla mnie absurd.

Edytowane przez Proximat3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 godzin temu, Proximat3 napisał(a):

Dobra, finalnie taki zestaw mi wyszedl, z niektorymi komponentami jak 7800x3d i tak brak dostepu, a ten 7700 w 2k nie wyglada duzo gorzej a za ok. 40% ceny.
M2 tez dorzucilem, bo widze ze ceny M2 poszly mocno w dol, wiec zostawie stare M2 256GB z systemem, 2TB nowe M2 na gry i stare 4TB HDD na filmy i foty.

Dzieki za pomoc 🙂

P.S.
Ktoś zamawiał montaz z Proline? Znalezienie czasu na to, to u mnie mrzonki.
Mądrze i bezproblemowo składają? 200zł przy 5 dniach oczekiwania to nie jest jakiś wielki pieniądz.

obraz.png

Hej. Składam podobny jak nie identyczny komputer co Ty.
https://proline.pl/koszyk/ab9036c5
Do tego biorę monitor 4k i ewentualnie zastanawiam się nad zmianą be quiet! Silent Base 802 na be quiet! Shadow Base 800 DX Biała no i może jeszcze ten dysk ( zawsze to 100 zł w kieszeni )

Jakby 7800X3D był chociaż w cenie 1600-1700 zł to wolałbym go, ale na ten moment to jednak decyzja na 7700.

Kiedy zamawiasz PC? Jesteś wstanie wstawić zdjęcie jak przyjdzie i napisać jak wrażenia? U mnie zakup pewnie za 2 tygodnie dopiero.

Edytowane przez Grzegorz1993

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Grzegorz1993 napisał(a):

Hej. Składam podobny jak nie identyczny komputer co Ty.
https://proline.pl/koszyk/ab9036c5
Do tego biorę monitor 4k i ewentualnie zastanawiam się nad zmianą be quiet! Silent Base 802 na be quiet! Shadow Base 800 DX Biała no i może jeszcze ten dysk ( zawsze to 100 zł w kieszeni )

Jakby 7800X3D był chociaż w cenie 1600-1700 zł to wolałbym go, ale na ten moment to jednak decyzja na 7700.

Kiedy zamawiasz PC? Jesteś wstanie wstawić zdjęcie jak przyjdzie i napisać jak wrażenia? U mnie zakup pewnie za 2 tygodnie dopiero.

Mysle, ze moze nawet dzisiaj zamowie. Opcja skladania 5 dni roboczych. Przypomnij sie zanim kupisz to wstawie foty.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi