Bushido123 Opublikowano 1 Grudnia Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia Hej, chciałbym zmienić procesor aktualnie posiadam I5-10400F i nie jestem zbyt zadowolony z wyników fps w cs2 a tak naprawdę gram tylko w cska. Doradzi ktoś co warto kupić? z tego co czytam to karta graficzna odgrywa dużo mniejszą rolę niż Procesor i to właśnie chyba on hamuje moje fps'y Procesor; Intel i5-10400f Ram: 16gb Karta graficzna: Nvidia Geforce GTX 1650 Płyta główna: MAG B560M BAZOOKA socket 1200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Grudnia Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia Wielkiego wyboru nie masz, jeśli chcesz wymienić sam CPU, zostaje wstawić jakieś używane Core i7-11700K/KF. Ram piszesz 16 GB, ale jakie taktowanie i opóźnienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 2 Grudnia Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia Witam po zmianie procesora na np. 11gen. trzeba tez pomyśleć o odpowiednio wydajnym chłodzeniu bo to sie trochę grzeje ... testowałem i5-10400f temperatury ok ale już , i5 11600k, i 10700k i i7 11700k oraz i i9 11900k to już są "grzałki" , a dopiero po zmianie na i9 widzę odczuwalne różnice , ale , ale cena używanych nie zachęca do zakupu xD także przemyśl zakup/upgrade , bo po zmianie samego procesora ten GTX 1650 nie wypluje z siebie wincyj FPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 2 Grudnia Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia Mam 11700k na full unlocket z fera dual będzie ciezko, undervoltong 0.070 pomoże zejść poniżej 65 stopni Dobrze jak podasz budżet Jeśli chodzi o ciekawostki to 5.3 ghz potrzebował już WC bo 5.2 to juz artcic liquit nie dawał rady ale to moja sztuka, i nnego jak badałem wbijał 5.4 i 360aio dawało rade Dawało radę**, za dużo powiedziałem 80stopni, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...