Michał1 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 witam, ostatnio w ucho wpadły mi piosenki w stylu regge i w ogole jakos mi sie ta muza spodobała:) a ze za bardzo nie siedze w tych klimatach to nie wiem nawet jakie kawałki sobie sciagnąć :oops: może ktoś mi poleci jakies super piosenki np. Maleo, Boba Marleya i innych :?: :) bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Sunshine Sunshine rege :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Bob Marley, Peter Tosh, Bunny Wailer - trzech klasyków, kiedyś tworzących razem, później się rozpadli. Wszystkie ich kawałki są bardzo dobre, sporo to arcydzieła No Woman No Cry Jammin Redemption Song. To tylko przykłady Marley jest bardziej melodyjny, Tosh ma bardziej ideologiczne i cięte teksty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TC_Deadu Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 http://reggae.zw.pl/ tam się dowiesz, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 a ja polece polskie ska ( takie troche szybsze reggae) mianowicie Akurat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 a zapomnialem o Daab , tym razem juz reggae Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...