Duch23 Opublikowano wczoraj o 09:04 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 09:04 Witam mam mały problem podczas uruchamiania systemu. Gdy powiedzmy uruchomi się po ekranie logowania znikają mi wszystkie ikony na pasku zadań (zdjęcia) a na nim kręci się kółko od myszki. Podczas naciskania na pasek ekran odświeża się, menu start nie działa bo kręci się kółeczko jakby myślał ale nic się nie dzieje nawet po 10 min. Nie mogę uruchomić żadnego programu np opery, playera, odpala np. wordpad, mogę wejść w mój komputer itp. Pomaga restart kompa wtedy wszystko wraca do normy (2 zdjęcia) Co zabawniejsze problem nie pojawia się zawsze tylko losowo powiedzmy na 10 uruchomień , w 4 występuje ten problem Zaczyna mnie to bardzo denerwować. Zaznaczam format był robiony jakiś rok temu, ostatnie aktualizacje tak samo(są wyłączone) Myślałem iż jest coś może z rejestrem ściągnąłem ccleanera ale wyczyściłem rejestr i wszystko inne, zero efektu , wyłączyłem wszystko z autostartu - zero efektu Została opcja z jakimś robalem więc przeskanowałem wszystko windowsowskim antyvirem, dodatkowo ścignąłem też avasta - nic nie znalazł czyli dalej zero efektu Sterowniki do karty graficznej też zaktualizowane Zaznaczam iż nie instalowałem jakiś podejrzanych programów itp Nie robiłem żadnego backapu. Skończyły mi się opcje ewentualnie aktualizacja windowsa, format, ewentualnie przejście na 11 Ale chciałbym zostać na razie przy 10 i nie chce mi się bawić w format Jakieś sugestie ktoś miał taki problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatos Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) Podepnę się z innym tematem. U mnie często nieklikalne staje się wszystko, co się znajduje w prawym rogu ekranu. Jak to możliwe? Brakuje mi już pomysłów. Edytowane 22 godziny temu przez fatos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...