astran Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2024 Cześć, Tak jak w temacie. Obecna myszka Logitech M330 Silent po 2 latach zaczęła odmawiać współpracy.. szkoda się na ten temat rozpisywać. Wstępnie znalazłem choćby Logitech MX Master 3S, ale nie wiem czy można w niej przypisać choćby ze 2 klawisze z klawiatury czy coś takiego.. Może polecicie jakąś myszkę, ergonomiczną lub inną z którą miło pracowałoby się w cadzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2024 Na start możesz zerknąć do poradnika KLIK na portalu, żeby zobaczyć co ogólnie jest teraz polecane. Dobór myszki jest dość indywidualny, więc najlepiej brać "pod siebie". Logitech M330 Silent to był stosunkowo mały gryzoń o specyficznym kształcie, natomiast do Logitech MX MaAster 3S podobny jest Razer Basilisk (ma kilka odmian). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astran Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2024 @Caleb M330 to jest dobra myszka do całodniowej pracy, ponieważ jest mała, ale ma tylko 3 przyciski. Mógłbym wziąć ją ponownie, ale szukam czegoś może trochę lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2024 Z niedużych, bezprzewodowych możesz zerknąć na Xtrfy MZ1 Wireless, SteelSeries Prime Mini Wireless albo Rapoo Mt760L z biurowych, bo to prawie dwukrotnie tańsza kopia MX Master 3S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astran Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2024 (edytowane) @Caleb Wszystko super i w ogóle, tylko to musi być myszka z cichym klikiem jeżeli chodzi o lewy i prawy przycisk. Sprawdziłem te które podałeś i nawet ta Repoo ma głośny klik, dlatego póki co mimo, że ten Logitech jest drogi, to jest moim faworytem. Jestem jednak otwarty na inne propozycje. Powiedzmy 5 przycisków bez opcji programowych, ale dobry sensor i właśnie cichy klik. @Caleb Trochę odświeżę temat. Ostatecznie chyba będę celował w myszkę z głośnym klikiem z sensorem klasy PMW3389. Osobiście w domu mam Pulsefire Raid i teraz zastanawiam się nad kupnem Pulsefire FPS Pro, a może nawet drugiego Raida do biura. Znalazłem jeszcze Genesis Zircon XIII i 660 Pro. Te Genesisy są mniejsze od HyperXów, ale HyperXy mają te gumy po bokach. Wiesz może jak się trzymają w ręce Genesisy i czy warto w nie inwestować, czy jednak pójść w HyperX? Edytowane 15 Grudnia 2024 przez astran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...