Smartek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 W granicach 20-50zl dosyc dobrej firlym (moze media-tech) no i co najwazniejsze MAKSYMALNIE WYMIARY NA SZEROKOSC 49cm i 5mm pozdro ;) ps - nie mam, wiecej kasy, wiec nie mowic o innych - drozszych :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4d45...3485f4d54313333 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4b4c...f58502d32303532 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Przede wszystkim to nie... Media Tech, takie jest moje zdanie. Doskonale są klawiatury Fujitsu-Siemens (a takze Samsung) za ok 50 zl. Mowie o jednym modelu produkowanym przez te 2 firmy model Samsung SEM-M2A lub Siemens-Fujitsu SEM-M2A Tu masz zdjecie Klawiatura jest ogolno dostepna w granicach do 50 zlotych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 A... no... rozmiary tego mieszcza sie w 49.5cm ? :), bo to wazne, tyle tylko miejsca mam na 'szufladce' wysuwanej :P... pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Nie kupuj klawiatur media-tech. Chicony, BCN, Tracer tak, ale nie media-tech. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Media Tech produkuje wszystko, byc moze cos tam maja dobrego, ale w niczym nie beda nigdy najlepsi, a wiekszosc to "sredniaki", dlatego ze "trzaskaja" za duzo, od aparatow poprzez nosniki po klawiatury, myszki a pewnie juz niedlugo czajniki, bezpieczniki i lampki do choinek :lol: ... SEM-M2A to kawal dobrej i co najwazniejsze solidnej klawiatury, wymiary ma calkowicie standardowe, maksimum 1 cm dluzsza od normalnych, zmierz swoja i dodaj 1-2 cm wyjdzie Ci ile ta ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Nie kupuj klawiatur media-tech. Chicony, BCN, Tracer tak, ale nie media-tech. Dopowiem jeszcze, że wypadają z nich przyciski... heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Nie kupuj klawiatur media-tech. Chicony, BCN, Tracer tak, ale nie media-tech. Dopowiem jeszcze, że wypadają z nich przyciski... heh Mnie się tylko starły tak, że nic nie widać. Mortal Cobat 4 pro-player ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 E ;] Ja mam media-techa i jest fajny ;]] A to że się przyciski starły jakoś nie przeszkadza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Kup samsunga, ja posiadałem klasyczna klawke bez dodatków prze 5 lat żadnych problemów i nadal jest w czynnej służbie ale u chrześniaka :D. A co do Media-Tech to ich ostatni wybryk myszka z kulka zamiast rolera mnie zniszczyła tym się nie da pracować o graniu nie wspomnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Nie kupuj klawiatur media-tech. Chicony, BCN, Tracer tak, ale nie media-tech.Tracer-a też nie kupuj - są tanie ale po jakimś czasie pada kilka przycisków. I to nie jest odosobniony przypadek - już 10 reklamowałem (oczywiście nie w domu - tylko w firmie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_wlc Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 media-techa nie kupuj, ja polecilbym tracera 22ITM, wypas klawiatura, dosyc cicho pracuje, ciszej od tego samsunga, dodatkowo czarna, 18 dodatkowych buttonow i o wiele mniejsza od innych jezeli chodzi o gabaryty!!! ja kupilem ja za 39 zeta z roczna gwarancja, teraz jest podobno za 45 zetorow, no ale nie wiem.............. http://www.tracer.pl/ramka.php?strona=opis...46&id_kat=01051 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 @szymon_wlc... ta tarcera ma dziwny uklad klawiszy, a ja pisze bezwzrokowo i pewnie trudno bedzie sie przyzwyczaic, wole juz troche bardziej standardowa ;) pozdro ;) ps - chyba na szajsunga sie zdecyduje :D ps2- nie widzial ktos moze wiekszego zdjecia tej klawiatury Samsunga? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Też mam zamiar kupić jakąś klawiaturkę w podobnej cenie (do 60zł). Najważniejsze dla mnie jest żeby klawisze były "miękkie" i "ciche". Czy ten samsung spełni moje oczekiwania? Multimedialne klawisze mie nie potrzebne ...ale muszą być klawisze do regulacji dźwięku. Mam jeszcze jedno dziwne wymaganie. Jako, że stara klawa mi się rozleciała przejściowo piszę na staaarej od Compaq. I jedno mnie w niej urzekło-jakość wykonania, plastiku z którego jest wykonania i waga robią wrażenie obcowania ze sprzętem typu G-shock. Z takim sprzętem kibole mogliby na ustawki chodzić. Czy znajdzie się w tej cenie tak solidnie wykonana klawiatura? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Logitech Internet OEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 @lucasd, wiesz moze jakie sa wady klawiatur OEM? :), tzn. czegos im brakuej czy jak? :P pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 BTC 9110M :D Bardzo fajna klawiarka :D /P6010032.JPG]BTC 9110M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Mam OEM (miala pudelko, podporke i sterowniki) i nie widze wad BOX ma chyba pare wiecej klawiszy (i chyba tylko o to chodzi) ja mam wersje black mam troche przyciskow ale jedynie uzywam do sound regulation (mute i volume up&down) nie trzeba do tego instalowac sterownikow naprawde fajna klawiaturka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 A może Manty jakąś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefar Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Wersja OEM nie ma pudelka i dodatkowego oprogramowania. Jest produkowana dla duzych firm komputerowych ktore dolaczaja je do zestawow. Bardzo czestodrukujac swoja marke. Mozna takze kupic oem normalnie w sklepie jako produkt markowy jednakze bez dodatkow (box i oprog) i czesto z krotsza gwarancja. Idealnym przykladem jest athlon oem - 12 mcy box - 36 plus wiatrak. Albo karty grafiki. Produkt OEM jest pelnowartosciowym pelnym produktem markowym. Nie rozni sie niczym poza tym co wczesniej wymienilem. Logitech internet oem jest superowa klawiatura. Zapewniam ze zadne szajsungi media techy mitsumi i chicony nie umywaja sie do niej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 @Nefar, slzyalem opinie od osoby, ktroa ma wersje OEM klawiatury Logitech i podobno gorzej "wchodza" klawisze niz z BOX'a ! :/... mam nadzieje, ze to przypadek i ta osoba tylko przypadkiem natrafila na model, ktory sie tak zachowuje? Prosze o szybka opdowied, poniewaz jutro juz musze zamowic :D pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 nie patrzylem na BOXa wiec nie wiem, jak gorzej chodza to i tak niebo a ziemia z tanszymi modelami innych firm Jak kupowalem to najpierw zobaczylem powciskalem klawisze itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Z tym, ze w sklepach trundo dostac odrazu OEM... BOX'y tylko sa :(, na zamowienie chyba... pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Miałem wiele klawiaturek, takich tanich (ok.20-40 zł) i z tych najlepszych zdecydowanie jest CHICONY. Nadal jej używam, ciągle śliczniutko sprawuje się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 A co myslicie o tym: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7178 ? pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Za tą kasę znajdziesz na allegro jakiegoś logitech'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Wiem tyle,że myszka optyk/kabel logitech oem jest świetna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefar Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Kazda klawa i kazda mysz logitecha jest super. Ja mam mysz 7 lat i dziala. Jak zmienie to na MX700 bo mam pewnosc ze tez bedzie dzialac kilka lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 A ja kupiłem ostatnio Logitech deluxe za 60 zl i jest porostu WYPAS :D POLECAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Kazda klawa i kazda mysz logitecha jest super. Ja mam mysz 7 lat i dziala. Jak zmienie to na MX700 bo mam pewnosc ze tez bedzie dzialac kilka lat.JA mam MX700 i Logitech Internet NAvigator Special Edition i moge polecić wszystkim ten zestaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...