Macen11 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 Witam, kupiłem jakiś czas temu ASUS ROG Swift PG27AQDM, odświeżanie ma 240hz a działa tylko w 120hz, nie mogę nigdzie przestawić w ustawieniach na 240hz, karta graficzna 4080, w czym może być problem? Kabel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 DiplayPortem podłączony ? System -> wyświetlacz -> zaawansowane ustawienia wyświetlacza Panel sterowania Nvidia -> Zmiana rozdzielczości https://ibb.co/KX56bqY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 Wygląda na to, że podpięte po HDMI, a tam maks to 120 Hz, natomiast do 240 Hz potrzeba DisplayPort. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macen11 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 Faktycznie był podpięty przez HDMI, zmieniłem na DisplayPort i wszystko hula. Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...