MarKov Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Posiadam - plyte jak w podpisie i niestety stary zasilacz 200w próba podniesienia napiecia na moim atlonku konczy sie resetem wykręcilem go bez zmiany napiecia na 166x12=1992 win xp wykrywa go jako 2400+.Próbowalem także 133x15=1995 i co dziwne przy tych ustawieniach w SiSoftware Sandra pokazuje lepszy wynik 8O co o tym sądzicie? A i jedno pytanko na ile mozliwe jest bezpieczne podniesienie napięcia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Hmmm... ta roznica w testach Sandry moze byc spowodowana roznica w taktowaniu procka - w koncu to dodatkowe 3 MHz :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Najlepsze wyniki uzyskalem na 160x12.5=2gh I wynik w 3dmarku 2001 tez najlepszy 10433 tylko boje sie o dysk pci 40Mhz a AGP 4x80 czyli 320Mhz - narazie tak pochodze i zobaczymy co sie bedzie dzialo acha temp procka w stresie 54C cooler GlacialTech Igloo2320 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 jesli masz pamieci 266mhz (133)to prz czestotliwosci fsb procka 333 mhz (166) pracuja asynchronicznie niz prz fsb procka 266mhz(133) bo wtedy pracyja synchronicznie i caly system jest wydajniejszy. Ale to co mowi m apoparcie tylko wtedy jesli masz ramy 266 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Najlepsze wyniki uzyskalem na 160x12.5=2gh I wynik w 3dmarku 2001 tez najlepszy 10433 tylko boje sie o dysk pci 40Mhz a AGP 4x80 czyli 320Mhz - narazie tak pochodze i zobaczymy co sie bedzie dzialo acha temp procka w stresie 54C cooler GlacialTech Igloo2320 :? 8O 8O 8O 8O 8O 8O :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 No i mamy swojego rekordzistę - 320MHz na AGP - ciekawe czy jakiś Japoniec podskoczy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 No i mamy swojego rekordzistę - 320MHz na AGP - ciekawe czy jakiś Japoniec podskoczy :lol: heheh wg tego systemy liczenia tj agp4x = 4x80 wystarczy ktos z agp8x :P boshe... taki brak wiedzy i zabawa w oc..... :lol: :lol: :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Fakt jestem ciemny prosze oswiec mnie swoja wiedza john_doe - bo dla mnie do tej pory to bylo logiczne - zreszta ja ciemny i glupi kierowalem sie tym co wypisuje BIOS,SiSoft Sandra,Powerstrip i te inne glupie programy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 krootki - a czym tu się chwalić że na PCI 80 MHz. nic to nie daje a można kompa zjarać. dla mnie to dowód braku wiedzy i wyobraźni a nie powód do dumy. a żaden japoniec nie podskoczy bo oni jadą na nF2 i mają PCI zablokowane na 33 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Napoczatku bylo: Najlepsze wyniki uzyskalem na 160x12.5=2gh I wynik w 3dmarku 2001 tez najlepszy 10433 tylko boje sie o dysk pci 40Mhz a AGP 4x80 czyli 320Mhz - narazie tak pochodze i zobaczymy co sie bedzie dzialo acha temp procka w stresie 54C cooler GlacialTech Igloo2320 Fajny tekst wiec go ktootki skomntowal: No i mamy swojego rekordzistę - 320MHz na AGP - ciekawe czy jakiś Japoniec podskoczy Ale AMD nie zrozumial zartu ktootkiego ktory smial sie z wyslokiego mhz u MarKova i myslal ze ktoodki chwali sie swojim PCI 80mhz krootki - a czym tu się chwalić że na PCI 80 MHz. nic to nie daje a można kompa zjarać. dla mnie to dowód braku wiedzy i wyobraźni a nie powód do dumy. a żaden japoniec nie podskoczy bo oni jadą na nF2 i mają PCI zablokowane na 33 Jaki z tego moral ??........ Chinczyce jada na nf2!!!! PS... Jooz ORT: ORT: ORT: kturys raz odnosze wrazenie czytajac to forum ze albo ja nie umniem czytac, albo ktos sie edycja postów bawi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Napoczatku bylo: Najlepsze wyniki uzyskalem na 160x12.5=2gh I wynik w 3dmarku 2001 tez najlepszy 10433 tylko boje sie o dysk pci 40Mhz a AGP 4x80 czyli 320Mhz - narazie tak pochodze i zobaczymy co sie bedzie dzialo acha temp procka w stresie 54C cooler GlacialTech Igloo2320 Fajny tekst wiec go ktootki skomntowal: No i mamy swojego rekordzistę - 320MHz na AGP - ciekawe czy jakiś Japoniec podskoczy Ale AMD nie zrozumial zartu ktootkiego ktory smial sie z wyslokiego mhz u MarKova i myslal ze ktoodki chwali sie swojim PCI 80mhz krootki - a czym tu się chwalić że na PCI 80 MHz. nic to nie daje a można kompa zjarać. dla mnie to dowód braku wiedzy i wyobraźni a nie powód do dumy. a żaden japoniec nie podskoczy bo oni jadą na nF2 i mają PCI zablokowane na 33 Jaki z tego moral ??........ Chinczyce jada na nf2!!!! PS... Jooz ORT: ORT: ORT: kturys raz odnosze wrazenie czytajac to forum ze albo ja nie umniem czytac, albo ktos sie edycja postów bawi.....niedawno w radiu mowili zeby uwazac na drogach, po upaly powoduja zmeczenie. Moze niedlugo beda mowili o zaprzestaniu korzystania z forum, bo upaly pogarszaja mozliwosci szarych komorek.......... ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Amd Rulezz ... second time busted on LOL'ing :D [no offense] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...