Tr1SH Opublikowano 6 Grudnia Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia Witam serdecznie, jako, że udało mi się w bardzo okazyjnej cenie nabyć PC w ramach Blak Frajera, chciałbym poprosić o wycenę swojego starego zestawu celem jego sprzedaży. Chciałbym komputer sprzedać, a nie sprzedawać Sprzęt mało użytkowany, zachowany bardzo dobrze, regularnie czyszczony. Tak naprawdę poza niewielkim kurzem, którego nie wyjmę bez ściągania wentylatorów (a wolałbym tego uniknąć), nie różni się niczym od momentu jak go zakupiłem. Komputer nie był serwisowany, ani nie pełnił roli serwera/koparki. Oto podzespoły: Zasilacz Seasonic Focus PLUS 550 Gold Intel i7 8700 Płyta Gigabyte GA z370v D3 DD4 2x8GB 3000Mhz CL16 Patriot Obudowa SilentiumPC Pax M70 Pure Black DVD RW Liteon ihas124 Chłodzenie CPU Silentium PC Grandis 2 xe1436 Gigabyte GeForce 2070 8GB Windforce (3 wiatraki) ADATA Legend 710 SSD 1TB Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 6 Grudnia Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia To tak ciężko otworzyć OLX i mniej więcej sobie sprawdzić o podobnych parametrach jak chodzą takie zestawy. No jaja. 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 6 Grudnia Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia miej więcej 2000zł w całości 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr1SH Opublikowano 6 Grudnia Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia (edytowane) 1 godzinę temu, P3ch napisał(a): To tak ciężko otworzyć OLX i mniej więcej sobie sprawdzić o podobnych parametrach jak chodzą takie zestawy. No jaja. To po co to forum? Wszystko idzie znaleźć w internecie. W odpowiedzi, błędnie założyłeś - szukałem na allegro oraz olx i podobnych zestawów nie znalazłem. Natomiast rozstrzał cen zbliżonych zestawów to od 1k to 3.5k, więc zapytałem tutaj licząc na wsparcie ekspertów ile realnie można za to dostać. Łatwiej skrytykować niż merytorycznie odpowiedzieć. Edytowane 6 Grudnia przez Tr1SH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 8 Grudnia Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia Szukasz człowieku jelenia zasłaniając się tym że to forum i wymagasz pomocy bo to forum. z 20 lat temu to dostał byś buta w zad za takie pytanie na tym forum. Skoro jesteś zorientowany że spory rozstrzał to już wnioski można wyciągnąć. Jeden ci nie da więcej jak 500, drugi da więcej. Jedynie pytanie kiedy się to sprzeda. Tyle w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 8 Grudnia Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia W dniu 6.12.2024 o 13:09, Tr1SH napisał(a): Natomiast rozstrzał cen zbliżonych zestawów to od 1k to 3.5 Jakim cudem jak RTX 2070 kosztuje 700 zł, a gdzie reszta, za tysiaka nikt kompa z tą kartą na tej platformie nie sprzeda Za 3600 zł to można złożyć zestaw na AM5 7500F + RTX 4060 z nowych podzespołów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...