AndyN Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Wymieniłem za punkty w programie 5 plus PlusGSM. Mam kilka pytań: 1. Czemu na poniższej płycie nie chce działać ta klawiatura i mysz na USB (w BIOS'ie opcja aktywowana)? Klawiatura właściwie działa na USB do momentu uruchomienia Windowsów, w windozie działać przestaje, nie działa też mysz - działa np. w BIOS'ie. Na PS2 działa bez problemu. 2, Czy myszka kiedykolwiek się wyłącza? Nawet po długiej bezczynności myszka mruga. Trochę szkoda mi baterii. Chyba to pytanie było ale nie mogę znaleźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Powiedz jaki maz system ? Czy czasem nie 98SE ? Jezeli tak, to raczej nie zadziala, tez tak mialem, przez przelotke trzeba bylo. Na 2000 smiga az milo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Powiedz jaki maz system ? Czy czasem nie 98SE ? Jezeli tak, to raczej nie zadziala, tez tak mialem, przez przelotke trzeba bylo. Na 2000 smiga az milo :) WinXP Pro PL + SP1 W BIOS'ie uaktywnione usb 2.0 + 1.1 oraz obsługa myszy i klawiatury USB Nie działa nadal :( Reed, po podpięciu do USB mysz wyłącza się czy dalej miga? Bo jak miga to nie ma sensu kombinować BTW: Pozmieniało się na forum: nie ma liczby zamieszczonych postów pod ikonkami użytkowników, nie jestem już "zaawansowany użytkownik" - skąd te zmiany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Mysz sie nie wylacza. A co do dzialania (lub nie) na usb to nie mam pojecia co to moze byc. Tez mam zestaw cordless optical ale u mnie klawiatura podlaczana jest tylko do ps2 (musialem kupic przejsciowke na usb) a z mysza nie mam zadnych problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Powiedz jaki maz system ? Czy czasem nie 98SE ? Jezeli tak, to raczej nie zadziala, tez tak mialem, przez przelotke trzeba bylo. Na 2000 smiga az milo :) WinXP Pro PL + SP1 W BIOS'ie uaktywnione usb 2.0 + 1.1 oraz obsługa myszy i klawiatury USB Nie działa nadal :( Reed, po podpięciu do USB mysz wyłącza się czy dalej miga? Bo jak miga to nie ma sensu kombinować BTW: Pozmieniało się na forum: nie ma liczby zamieszczonych postów pod ikonkami użytkowników, nie jestem już "zaawansowany użytkownik" - skąd te zmiany? Mysz przelacza sie na czuwanie. Ad BTW , licznik tylko w profilu, moze to powstrzyma zapedy postojebcze niektorych userow :) To samo tyczy sie rang userow. Na : O servisie i forum masz to opisane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...