VonV3in Opublikowano 10 Grudnia Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia Siema miał ktoś, albo ma monitor g sync compatibile? Sam jak wybieralem monitor patrzylem zeby mial g sync ultimate, ale nie ma jeszcze na rynku zadnego monitora 4k 32 cale 240hz z g sync albo g sync ultimate i nie wiem czy taki g sync compatibile spelnia w 100% swoje zadanie. Jak ktos mi powie ze z doswiadczenia tak jest to biore (nie w ciemno :)) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 10 Grudnia Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia Jeśli chodzi o rozrywanie obrazu to spełnia, amblight działa jedynie HDR może nie dać się włączyć z poziomu windowsa tylko ręcznie monitorem trzeba to robić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonV3in Opublikowano 10 Grudnia Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia Koles w x komie mi cos tlumaczyl ale nie wiem czy go dobrze zrozumialem: powiedz co sądzisz o takim monitorze https://www.x-kom.pl/p/1267527-monitor-led-32-i-wiekszy-dell-alienware-aw3225qf-oled.html, nie zawiode sie na nim? Do gier e sportowych potrzebuje 240hz do lola konkretnie, a do gier takich single potrzebuje ładnego obrazu bez rozrywania, artefaktow innych cudów tam odswiezanie wieksze niz 100hz nie bedzie potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 10 Grudnia Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia Nie masz za dużego wyboru bo gsync 240hz 32cale jest w tej cenie tylko jeden. Jak ci się nie spodoba to odeślesz, tylko nie niszcz ani nie wyrzucaj opakowania, nie odklejaj naklejek itp jeżeli wolisz coś tańszego to wybierz 165hz pozwoli ci na większy rozstrzał i tak 3090 4080 4090 pozwolą ci na taką rozgrywkę ale inne podzespoły muszą być dobre bo jeśli mówimy o e sporcie to opóźnienie mają kluczowa cechę np CS2 a w tej rozdzielczości przez przymus techniczny z miejsca masz +5ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...