Krzy5i3k Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 Chciałbym poprosić Was o pomoc, ponieważ nie udało mi się znaleźć rozwiązania mojego problemu kiedy sam przeszukiwałem internet. Przypadkowo uszkodziłem z prawej strony matrycę w moim monitorze DELL G2724D. Udało mi się ustawić niestandardową rozdzielczość korzystając z panelu sterowania NVIDIA tak jak na zdjęciu (1700x1440). Zastanawiam się, czy istnieje sposób lub program, którym mógłbym przesunąć cały wyświetlany obraz na lewo, aby móc wykorzystać całą powierzchnię od lewej do uszkodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 Spróbuj dopasowanie obrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy5i3k Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2024 Mój monitor niestety nie ma takiej opcji. Zastanawiam się, czy da się to jakoś programowo zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...