ed00s Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2024 Witam Posiadam soundblaster Z SE i słuchawki bezprzewodowe Ss arctic ale na USB (nie korzystają z karty muzycznej), więc dźwięk na słuchawkach jest kiepski. Kiedyś miałem Siberia 800 i byłem bardzo zadowolony. czy warto zmienić kartę i jakie byście polecali słuchawki bezprzewodowe ? W następnym roku chce kupić wzmacniacz DAC i kolumny 5.1 lub7.1 wiec dobrze byłoby żeby karta muzyczna była zgodna z 5.1 przynajmniej. W schuchawkach bezprzewodowych widzę nie ma zbyt dużego wyboru ? Są Arctic pro z “pudełkiem” tak jak było w przypadku Siberia 800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalataa Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2024 Karta dzwikowa nie poprawi za wiele dzwieku na sluchawkach bezprzewodowych. W sumie wiele nie ma wtedy do roboty, bo takie sluchawki maja wlasny DAC. Jak jakosc dzeiku jest istotna to kart i sluchawki na kablu. Co do karty DAC to Soundblaster X4 jest fajna karta i ma wiele wyjsc. Ogolnie zaezy co chcesz robic na tych glosnikach, do czego to bedzie podlaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 13 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2024 Generalnie malo gram wiecej ogladam filmow dlatego myslalem o 7.1 lub 5.1. sluchawki na kablu tez moga byc w sumie. ale katre wolalbym wewnetrzna, mam wrazenie ze za te zewnetrzne wiecej sobie licza bo to taki ficzer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2024 Witam generalnie skoro korzystasz z słuchawek BT, to karty muzycznej Creative Z SE nie używasz , możesz pomyśleć i oddać dla potrzebujących , chętnie przyjmę na prezent i nawet nie za darmo. podłącz normalne słuchawki bezpośrednio na kabelku pod kartę to usłyszysz różnice w odbiorze wrażeń dźwiękowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...