kalykagnes Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu Jak w temacie. Normalnie bralbym KC3000, ale w ostatnim zestawieniu na stronie pojawila sie informacja (w komentarzach) o problemach z parametrami, tj. bez update'u firmware do najnowszej (koncowka x.17) potrafi byc lipa. Idac po sznurku do klebka, serwisy jak tech czy tez reddit zauwazyly ow problem jakis czas temu. Dodatkowo sa rozne wersje tego samego modelu, gdzie Microna wymieniono na Kloxie i jest loteria. Fury na tym samym kontrolerze stoi (E18 bodajze). Ewentualnie jakies inne modele warte uwagi? Nie jest to zakup dla mnie, a dla starszej pary, ktora "ani be ani me" w technologie. Tudziez takie zapytanie, bo nawet jezeli trafi mi sie dobra sztuka KC3000 (na micronie) i firmware bedzie nowy to gwarancji takich cyrkow w przyszlosci miec nie bede. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Witam czy jest potrzebny aż taki dysk do ? PC czy laptoka jest tam już PCI-E 4.0 ? ja kupować jakiś czas temu 1TB i 2TB oba są na Phison PS5018-E18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu 18 godzin temu, kalykagnes napisał(a): Tudziez takie zapytanie, bo nawet jezeli trafi mi sie dobra sztuka KC3000 (na micronie) i firmware bedzie nowy to gwarancji takich cyrkow w przyszlosci miec nie bede. Wszystkie jakie miałem i widziałem KC3000 z tego roku, pojemności 512GB, 1 i 2TB kupione na morele/konputronik/xkom były na kościach Microna 1600MT/s 176l. Wszystkie recenzje jakie widzialem z końca tego roku są też na Micronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...