Kerither Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2024 Część mam problem nie wiem na które google się zdecydować. Myślę o VR od długiego czasu, ale nigdy nie miałem na głowie. Google będę używał tylko do PC VR dlatego zależy mi głównie na tym aspekcie. Najlepiej gdyby ktoś miał oba sprzęty i przedstawił swoją opinię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzgr. 39 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2024 Nie miałem PSVR 2 ani Questa 3, ale mam Questa 2 i moim zdaniem lepiej jest kupić Q3, no chyba, że masz PS5. Quest 3 pozwala grać również samodzielnie, bez PC. No i możesz korzystać z połączenia przez sieć, nie musisz ciągnąć kabla. To jest bardzo ważne, jeśli będziesz grał też na stojąco. Ale trzeba się wtedy wyposażyć w dobry router lub kartę sieciową z Wi-Fi i hotspotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...