Kerither Opublikowano Czwartek o 23:04 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 23:04 Część mam problem nie wiem na które google się zdecydować. Myślę o VR od długiego czasu, ale nigdy nie miałem na głowie. Google będę używał tylko do PC VR dlatego zależy mi głównie na tym aspekcie. Najlepiej gdyby ktoś miał oba sprzęty i przedstawił swoją opinię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzgr. 39 Opublikowano Piątek o 04:32 Zgłoś Opublikowano Piątek o 04:32 Nie miałem PSVR 2 ani Questa 3, ale mam Questa 2 i moim zdaniem lepiej jest kupić Q3, no chyba, że masz PS5. Quest 3 pozwala grać również samodzielnie, bez PC. No i możesz korzystać z połączenia przez sieć, nie musisz ciągnąć kabla. To jest bardzo ważne, jeśli będziesz grał też na stojąco. Ale trzeba się wtedy wyposażyć w dobry router lub kartę sieciową z Wi-Fi i hotspotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...